Použitie písma Open Sans. – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Použitie písma Open Sans. – C / C++ – Fórum – Programujte.comPoužitie písma Open Sans. – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

palikem0
Newbie
19. 10. 2018   #1
-
0
-

Ahojte, vytvoril som program pod Win XP s WxDev-Cpp.

Použité písmo nie je súčasť Win, existuje vo Win iba keď je spustení tento program.

Problém je v tom, že vyzerá zle, viď obrázok:

Připojen obrázek.

Tu je kód:

#include "Projekt3App.h"
#include "Projekt3Frm.h"

IMPLEMENT_APP(Projekt3FrmApp)

bool Projekt3FrmApp::OnInit()
{
    //************************ NACITANIE VLASTNEHO PISMA DO WIN.... ****************
    wxString fontfile( "OpenReg.ttf" );
    AddFontResource( fontfile.wc_str() );
    
    Projekt3Frm* frame = new Projekt3Frm(NULL);
    SetTopWindow(frame);
    
    frame->Show();
    return true;
}
 
int Projekt3FrmApp::OnExit()
{
    //************************ ZRUSENIE VLASTNEHO PISMA Z WIN ..... ****************
    wxString fontfile( "OpenReg.ttf" );
    RemoveFontResource( fontfile.wc_str() );
    
	return 0;
}

	WxStaticText1 = new wxStaticText(this, ID_WXSTATICTEXT1, _("Testovacia vzorka velkost 8"), wxPoint(20, 20), wxDefaultSize, 0, _("WxStaticText1"));
	WxStaticText1->SetFont(wxFont(8, wxSWISS, wxNORMAL, wxNORMAL, false, _("Open Sans")));
	
	WxStaticText2 = new wxStaticText(this, ID_WXSTATICTEXT1, _("Testovacia vzorka velkost 9"), wxPoint(20, 40), wxDefaultSize, 0, _("WxStaticText1"));
	WxStaticText2->SetFont(wxFont(9, wxSWISS, wxNORMAL, wxNORMAL, false, _("Open Sans")));
	
	WxStaticText3 = new wxStaticText(this, ID_WXSTATICTEXT1, _("Testovacia vzorka velkost 10"), wxPoint(20, 60), wxDefaultSize, 0, _("WxStaticText1"));
	WxStaticText3->SetFont(wxFont(10, wxSWISS, wxNORMAL, wxNORMAL, false, _("Open Sans")));
	
	WxStaticText4 = new wxStaticText(this, ID_WXSTATICTEXT1, _("Testovacia vzorka velkost 11"), wxPoint(20, 80), wxDefaultSize, 0, _("WxStaticText1"));
	WxStaticText4->SetFont(wxFont(11, wxSWISS, wxNORMAL, wxNORMAL, false, _("Open Sans")));
	
	WxStaticText5 = new wxStaticText(this, ID_WXSTATICTEXT1, _("Testovacia vzorka velkost 12"), wxPoint(20, 100), wxDefaultSize, 0, _("WxStaticText1"));
	WxStaticText5->SetFont(wxFont(12, wxSWISS, wxNORMAL, wxNORMAL, false, _("Open Sans")));
	
	WxStaticText6 = new wxStaticText(this, ID_WXSTATICTEXT1, _("Testovacia vzorka velkost 14"), wxPoint(20, 120), wxDefaultSize, 0, _("WxStaticText1"));
	WxStaticText6->SetFont(wxFont(14, wxSWISS, wxNORMAL, wxNORMAL, false, _("Open Sans")));
	
	WxStaticText7 = new wxStaticText(this, ID_WXSTATICTEXT1, _("Testovacia vzorka velkost 16"), wxPoint(20, 140), wxDefaultSize, 0, _("WxStaticText1"));
	WxStaticText7->SetFont(wxFont(16, wxSWISS, wxNORMAL, wxNORMAL, false, _("Open Sans")));

Keď spustím program pod Win8 tak je písmo OK.

Pod WinXP je to otrasné.

Vie niekto čo s tím ?

Keď spustím program, tak to písmo ( Open Sans ) existuje vo Win a keď ho zavriem, tak už nie.

Ďakujem za reakcie.

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.91.73.–
palikem0
Newbie
20. 10. 2018   #2
-
0
-

Takže, nikto   

Skúsil som aj väčšie DPI, ale nepomohlo   

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.91.4.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 13 hostů

Podobná vlákna

SVG obyčejný Sans — založil Matěj Andrle

Typ pisma — založil Ondro

Velikost pisma v C — založil Atheo

Zmena pisma — založil DarkEye

Formát písma — založil Martin

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý