Jak mám zadat správnou cestu obrázku v CakePHP3? – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Jak mám zadat správnou cestu obrázku v CakePHP3? – PHP – Fórum – Programujte.comJak mám zadat správnou cestu obrázku v CakePHP3? – PHP – Fórum – Programujte.com

 

filip
~ Anonymní uživatel
121 příspěvků
23. 10. 2018   #1
-
0
-

Připojen obrázek.

Potřebuju zobrazit obrázek v cestě Pages/img/LogAvatar.png jak můžete vidět na přiloženém obrázku.

V souboru home.ctp mám tento řádek:

<?php echo $this->Html->image('LogAvatar.png', ['alt' => 'picture]); ?>

a ukazuje to pouze text "picture" s nenačteným obrázkem

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.248.248.–
Panda380
Newbie
23. 10. 2018   #2
-
0
-

Podívej se v prohlížeči na výsledný zdrojový kód stránky, nebo aspoň na link obrázku kam ukazuje, zda je správně. Nechybí tam cesta?

->image('Pages/img/LogAvatar.png',...

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.113.242.–
filip
~ Anonymní uživatel
121 příspěvků
23. 10. 2018   #3
-
0
-

#2 Panda38
Ajo. Ja jsem idiot. To mě vubec nenapadlo :D funguje to děkuju mockrát 

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.248.248.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 19 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý