Chybný obsah v proměnné – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Chybný obsah v proměnné – C / C++ – Fórum – Programujte.comChybný obsah v proměnné – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 
Hledat
Moderní platforma pro vytvoření vašeho nového webu – Wix.com.
Nyní už můžete mít web zdarma.
Vybavení pro Laser Game
Spuštěn Filmový magazín
Laser Game Brno

Spuštěný nový filmový web Filmožrouti.cz — vše o Avengers, Pacific Rim, Thor, Star Wars…
TomyB
~ Anonymní uživatel
41 příspěvků
4. 11. 2018   #1
-
0
-

Vytvářím struct a poté jej plním, některé proměnné ovšem jsou doplněny jakýsimi čínskými znaky. Nevíte někdo co je špatně?

Připojen obrázek.

struct Settings
{
        LPTSTR path;
        unsigned long x;
        unsigned long y;
        unsigned long width;
        unsigned long height;
        LPTSTR separator;

}

......
	m_settings.path = NULL;
	m_settings.x = 0;
	m_settings.y = 0;
	m_settings.width = 100;
	m_settings.height = 100;
	m_settings.separator = (TCHAR *)malloc(2 * sizeof(TCHAR));
	*m_settings.separator = _T(';');
......

Díky

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.245.115.–
gna
~ Anonymní uživatel
724 příspěvků
4. 11. 2018   #2
-
+1
-
Zajímavé
Kit +

malloc alokovanou paměť nijak neinicializuje a ty nastavuješ jen první znak. To "kukátko" ví jen to, že je to řetězec (který se ukončuje nulovým znakem) tak zobrazí i to smetí za tím.

_tcscpy(m_settings.separator, _T(";"));
Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.51.–
TomyB
~ Anonymní uživatel
41 příspěvků
4. 11. 2018   #3
-
0
-

#2 gna
Ještě to upřesním, ono to fungovalo do doby, než jsem začal přidávat do structu další proměnné, pokud je odeberu, tak mám výsledek zase ok. Pokud tam je ten bordel, tak mi další funkce s to proměnou nechtějí pracovat.

Připojen obrázek.

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.245.115.–
Kit+14
Guru
4. 11. 2018   #4
-
0
-

#3 TomyB
Všimni si, že ten středník není v apostrofech, ale v uvozovkách!

Nahlásit jako SPAM
IP: 2a00:1028:83a0:37a6:4079:869c:6576:375b...–
Komentáře označují místa, kde programátor udělal chybu nebo něco nedodělal.
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 68 hostů

Podobná vlákna

Obsah proměnné je proměnná — založil jabupe

Chybný layout? — založil Zeleny_Muzik

Chybný výstup programu — založil homer4

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032018 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý