Příklad – Visual Basic – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Příklad – Visual Basic – Fórum – Programujte.comPříklad – Visual Basic – Fórum – Programujte.com

 

uzi
~ Anonymní uživatel
6 příspěvků
21. 11. 2018   #1
-
0
-

Zasekl jsem se na tomto příkladu:

Z klávesnice se zadají výše platu zaměstnanců ukončené platem ředitele, který přesáhl jako jediný 50 000 Kč. Vypočítej průměrný plat ve fabrice a o kolik plat ředitele přesahuje průměrný plat.

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.177.204.–
Kit+15
Guru
21. 11. 2018   #2
-
0
-

#1 uzi
Hezký příklad. Díky.

Nahlásit jako SPAM
IP: 46.174.34.–
Komentáře označují místa, kde programátor udělal chybu nebo něco nedodělal.
22. 11. 2018   #3
-
0
-

V podstatě jednoduchý cyklus a trocha matematiky. Zkus něco stvořit.

Pokud očekáváš, že to někdo napíše za tebe, patří to do inzerce a měla by být u toho i výše odměny.

hu

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.178.67.–
uzi
~ Anonymní uživatel
6 příspěvků
22. 11. 2018   #4
-
0
-

#3 hlucheucho
stvořil jsem tohle. Dál nevím.

Sub main()

 Dim i As Byte, pocetVIntervalu As Byte, rozsah As Byte
  Dim nah As Single
  Dim s As String
  Dim vIntervalu As String
  Dim sum As String
    Dim prum As Single
  s = ""
  sum = 0
  pocetVIntervalu = 0
  s = "Padla tato náhodná čísla: "
  rozsah = 70 - (-30) + 1
  vIntervalu = "V intervalu od 0 do 70 byla tato čísla: "
  For i = 1 To 10
    nah = Int(Rnd() * rozsah) - 30
    sum = sum + nah
    If (nah >= 0) And (nah <= 70) Then
      vIntervalu = vIntervalu + Str(nah) + ", "
      pocetVIntervalu = pocetVIntervalu + 1
    End If
    s = s + Str(nah) + ", "
    prum = Int(pocetVIntervalu) / 35
  Next
  MsgBox s + Chr(10) + vIntervalu + Chr(10) + "Tedy v intervalu 0..70 bylo celkem " + Str(pocetVIntervalu) + " čísel"
  
  MsgBox s + Chr(10) + "jejich prumer je  " + Str(prum)
  
   
End Sub

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.177.204.–
22. 11. 2018   #5
-
0
-

#4 uzi
nahodilá čísla, jestli jsou v intervalu od 0 do 70... není to jiné zadání?

hu

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.178.67.–
Uzi
~ Anonymní uživatel
6 příspěvků
22. 11. 2018   #6
-
0
-

Jestli mi to naprogramujes pošlu ti 50 Kč a když mi na programuješ ještě jeden příklad dám ti 100 kč.

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.177.204.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 4 hosté

Podobná vlákna

Příklad v C++ — založil squirrel

Příklad — založil anonim

Příklad — založil uzi

Příklad — založil Ovladač

Příklad — založil Hana

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý