Ahojte,
chcel by som sa opytat na jeden problem na ktory som narazil pri pokuse vytvorit novy komponent dedinym sucasneho. Parent komponent je list drag&drop itemov ktory len minimalne rozsiruje to co je v
@angular/cdk/drag-drop package. Ma nejak styly, nejaky template a asi jednu funkciu navyse. Vizia bola vytvorit novy component, tak, ze extendnem stary, zmenim template a rozsirim css tak aby to matchlo moje predstavy. Su tu ale dva problemy.
1. (toto som sa zatial nepokusal velmi riesit) Viem nejako docielit aby child komponent dedil styly z parent komponentu a dovolil mi zmenit len tie ktore zmenit chcem ?
2. V podedenom komponente som pouzil template z parenta. Drag&Drop funkcia ale nefungovala. Fungovala az vtedy ked som si v module v ktorom je child importol @angular/cdk/drag-drop module (v child komponente som to uz importovat nemusel). Z toho mi vychadza, ze Angular pri dedeni vyzaduje aby som si do svojho modulu (parent a child neboli v rovnakych moduloch) importol aj moduly ktore vyzaduje ten parent component, alebo som pravdepodobne proste nieco urobil zle ?
Vdaka