Error při spouštění Delphi 7 – Delphi – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Error při spouštění Delphi 7 – Delphi – Fórum – Programujte.comError při spouštění Delphi 7 – Delphi – Fórum – Programujte.com

 

Nookie
~ Anonymní uživatel
3 příspěvky
23. 11. 2018   #1
-
0
-

Dobrý den, chtěla bych se zeptat mám takový problém při spuštění již instalovaného Delphi 7 se mi nenačte celé a hodí mi tento error:

Připojen obrázek.

Děkuji za všechny rady.

Nahlásit jako SPAM
IP: 37.48.37.–
JerryM0
Věrný člen
24. 11. 2018   #2
-
0
-

#1 Nookie
máš nainstalovaný starý delphi - resp. delphi starší verze , je potřeba nejprve odinstalovat starou verzi + reset a až pak instalovat novou .. nicméně dělat ve verzi 7 nevim, teď je verze CodeGearRadStudio Berlin/Tokyo....

nechceš radši C#.NETx.x ? místo delphi ? nebo C# .NETCore ?

další možností je že máš vadnou instalačku  ...  možná někde mám ... bych se musel kouknout 

Nahlásit jako SPAM
IP: 2a00:1028:83be:235a:2968:d661:90a5:680c...–
MilanL+1
Grafoman
24. 11. 2018   #3
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 185.112.167.–
jerry
~ Anonymní uživatel
504 příspěvků
24. 11. 2018   #4
-
0
-

#3 MilanL
no vidíš .. bomba ....

ale stejně učit se delphi 7 v dnešní době .. ty se ráda učíš mrtvé jazyky ? ráda děláš zbytečnosti ?

pochopil bych javu, nebo Csharp .NET ale Delphi 7 ????

Nahlásit jako SPAM
IP: 2a00:1028:83be:235a:6827:c9aa:707f:8275...–
MilanL+1
Grafoman
24. 11. 2018   #5
-
0
-

#4 jerry
no můžou mít školní neupgradovaný licence, znám to vydyndat prachy pro něterý věci je u škol docela problematický, kompy jim koupí když doslouží, ale pokud na nových funguje starej soft je to smůla, tam ten upgrade tak snadno neprotlačí.

Nahlásit jako SPAM
IP: 185.112.167.–
jerry
~ Anonymní uživatel
504 příspěvků
25. 11. 2018   #6
-
0
-

hele tady je zadara ISO :)

https://winworldpc.com/product/delphi/70

Nahlásit jako SPAM
IP: 109.81.214.–
jerry
~ Anonymní uživatel
504 příspěvků
25. 11. 2018   #7
-
0
-

ted sem se koukal a Visual Studio Code je zadara a je tam C# aj C++

https://code.visualstudio.com/docs/languages/csharp

a taky MS Visual Studio Express by mělo bejt free

https://visualstudio.microsoft.com/cs/vs/express/

a pak taky třeba NetBean+Java je free atd ...

přeci jen Delphi 7 už asi v dnešní době bude docela k ničemu ... to je jako chtít dělat v Watcom C++ 11.0

Nahlásit jako SPAM
IP: 109.81.214.–
Nookie
~ Anonymní uživatel
3 příspěvky
25. 11. 2018   #8
-
0
-

Děkuji za všechny rady a abych vám odpověděla tak v Delphi 7 pracuju kvůli toho že to po mě chtějí ve škole jinak bych samozdřejmě pracovala v novějším.

Nahlásit jako SPAM
IP: 37.48.53.–
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
25. 11. 2018   #9
-
0
-

#8 Nookie
Jeste mohli chtit abyste to delali v Turbo C++. Podle toho spolehlive poznas na diskuzich o programovani lidi z Indie :D

Nahlásit jako SPAM
IP: 46.135.105.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
MilanL+1
Grafoman
25. 11. 2018   #10
-
0
-

#8 Nookie

a už ti to jde?

Nahlásit jako SPAM
IP: 185.112.167.–
Nookie
~ Anonymní uživatel
3 příspěvky
25. 11. 2018   #11
-
0
-

   

Ano děkuji mockrát     

Nahlásit jako SPAM
IP: 37.48.53.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 3 hosté

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý