Ako uložiť otočený obrázok – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Ako uložiť otočený obrázok – PHP – Fórum – Programujte.comAko uložiť otočený obrázok – PHP – Fórum – Programujte.com

 

juraj1750
Návštěvník
19. 12. 2018   #1
-
0
-

Zdravim

mam scrpt jquery,keď kliknem na obrázok tak sa otočí,v druhom php skripte sa uklada ako nový obrázok.Moja otázka znie: Ako uložiť tlačidlo uložiť,že ked kliknem na uložiť abz sa otáčaný obrázok uložil

<script src="//ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.9.1/jquery.min.js"></script>
<script type="text/javascript" src="http://beneposto.pl/jqueryrotate/js/jQueryRotateCompressed.js"></script>
 
<img src="1.jpg" id="img" width=200/>
 
<script>
$(document).ready(function(){
var value = 0
    $("#img").rotate({
       bind:
         {
            click: function(){
                value +=90;
                $(this).rotate({ animateTo:value})
            }
         }
       
    });
 
 

});
</script>

php

<?php
  $filename   =   '1.jpg';

$saveto     =   "uploads/test.jpg";
function RotateImg($filename = '',$angle = 0,$savename = false)
    {
       $original   =   imagecreatefromjpeg($filename);
       $rotated    =   imagerotate($original, $angle, 0);
       if($savename == false) {
                header('Content-Type: image/jpeg');
                imagejpeg($rotated);
            }
        else {
           imagejpeg($rotated,$savename);
        }
        imagedestroy($rotated);
    }

RotateImg($filename,90,$saveto);
?>

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.212.36.–
peter
~ Anonymní uživatel
3981 příspěvků
21. 12. 2018   #2
-
0
-

https://mlich.zam.slu.cz/js-imager/image-peter-b.htm
- Muzes to ukladat pres js nebo poslat data obrazku pres input type file na server (nebo pres ajax).
- Nebo muzes obrazek poslat na server v puvodnim zneni s titulky, popiskem zmen, ktere se v nem maji provest a pak to provest pomoci php.

Jestli to chapu spravne, tak mas 2 rozdilne kody. Js, ktery rotuje s obrazkem, ale nic vic. A php, ktere otevre obrazek na serveru, rotuje s nim a ulozi. A idealne by ti vyhovovalo, kdyby to fungovalo spolecne.
 

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:258:cb1:576d:9160:f8c3...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 6 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý