Mysql list pridanie policka input zapis do mysql – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Mysql list pridanie policka input zapis do mysql – PHP – Fórum – Programujte.comMysql list pridanie policka input zapis do mysql – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Rastislav
~ Anonymní uživatel
6 příspěvků
20. 12. 2018   #1
-
0
-

Chci docílit: vypisat data s mysql tabulky na koniec kazdeho zaznamu pridat policko input s numerickou hodnotou aby v nom bolo mozne menit udaje a nasledne vsetko odoslat do inej tabulky.

Kusal som nieco take no neviem to odoslat do tabulky

KOd:


</div>
  <!-- End Left Column -->
  <!-- Begin Right Column -->
  <div id="rightcolumn"> ... 
  <form  method="POST">
 <label>Editovať údaje :  
  <input type="submit" name="save" value="save">
  </label>
  <?php
$con=mysqli_connect("localhost","root","","mat_szm");

// Check connection
if (mysqli_connect_errno())
{
echo "Failed to connect to MySQL: " . mysqli_connect_error();
}
mysqli_query($con, "SET NAMES 'utf8'");
 
$result = mysqli_query($con,"SELECT * FROM material");
echo " <table border='1' align='center'>
<tr>
<th>Kod_CPV :</th>
<th>Názov :</th>
<th>Množstvo :</th>
</tr>" ;
while($row = mysqli_fetch_array($result))
{
$id = $row['ID'];
echo "<tr>";
echo "<td bgcolor=#CCCCCC> <b>". $row['Kod_CPV'] ."</b> </td>";
echo "<td>" . $row['Nazov'] . "</td>";
echo "<td>" . '<input type="number" name="s"[ ] value="0">' . "</td>";
echo "</tr>";
}
echo "</table></div>";

mysqli_close($con);
?>
 </form> 
  </div>
 

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.176.10.–
peter
~ Anonymní uživatel
4002 příspěvků
21. 12. 2018   #2
-
0
-

V kodu nemas nic, co prebira a zpracovava udaje. Zkus pouzit google a najit si takovy priklad.

- Ve form mas definovane action="". To znamena, ze po kliknuti na input type=submit se udaje z formulare odesilaji na tutez stranku. Takze php kod, ktery cte poslane udaje bys musel mit tady v tomhle. Nemas. Tudiz nelze hledat ve tvem kodu chyby, opravovat.

- Dobre je php kod vyresit nad strankou, nez uprostred html kodu. Ulozis to do promenych a dole v html uz jen pouzijes echo. Zadne cykly a pod. Usetri ti to spoustu problem.

- Udaje poslane pomoci post se v php prebiraji z pole $_POST. Zkus si tam pridat
echo '<pre>post = '; var_dump($_POST); echo '</pre>';

- na poslanych udajich provides kontroly, odstranis hackerske parazitni kody a ulozis do db pomoci mysqli_query + INSERT INTO
google  = MySQL insert into php example
 

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:258:cb1:576d:9160:f8c3...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 14 hostů

Podobná vlákna

Zápis do mysql — založil FanatiK

MySQL Zapis — založil zelenac1

Zapis dat do mysql — založil matouch

MySQL - zápis češtiny — založil za-va

Zápis do databáze Mysql — založil Michal Voldán

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý