Nefunguje Location – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama

Nefunguje Location – PHP – Fórum – Programujte.comNefunguje Location – PHP – Fórum – Programujte.com

 
Hledat
Moderní platforma pro vytvoření vašeho nového webu – Wix.com.
Nyní už můžete mít web zdarma.
Vybavení pro Laser Game
Spuštěn Filmový magazín
Laser Game Brno
Laser Game Ostrava

Josef
~ Anonymní uživatel
36 příspěvků
31. 1. 2019   #1
-
0
-

Ahoj, už nevím, co dělám blbě, opravíte mě prosím někdo? Děkuji moc za pomoc

<body>

<div id="container">
<div id="content">
<form action="" method="POST">
<label>Heslo</label>
<input type="password" name="pass" />
<input type="submit" name="vstup" value="Vstoupit"/><br>
</form>
</div>
</div>
<?php
$password=$_POST['pass'];
$page="http://www.rezervacnisystem.8u.cz/data.php";
$redirect="TRUE";
if($_POST['vstup']){
if($password != "123"){
                        echo "Nesprávné heslo! ";
}
else{
header("Location:".$page);
}
?>


</body>
</html>
 

Nahlásit jako SPAM
IP: 178.255.168.–
jerry
~ Anonymní uživatel
358 příspěvků
31. 1. 2019   #2
-
0
-

#1 Josef
a tohle si zkoušel ?

https://stackoverflow.com/questions/19531044/creating-a-very-simple-1-username-password-login-in-php/19531260

http://form.guide/php-form/php-login-form.html

Nahlásit jako SPAM
IP: 2a00:1028:83be:235a:1d34:27e:9392:175e...–
Kit+14
Guru
31. 1. 2019   #3
-
0
-

#1 Josef
header("Location:".$page); musí být ještě před tím formulářem, jinak se přesměrování neprovede.

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.228.20.–
Komentáře označují místa, kde programátor udělal chybu nebo něco nedodělal.
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
1. 2. 2019   #4
-
0
-

Pripadne musi byt zapnutej output buffering. Z principu http protokolu nejde poslat header, kdyz uz posilas data.

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.24.80.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Kit+14
Guru
2. 2. 2019   #5
-
0
-

#4 KIIV
V daném případě by nepomohl ani ten output buffering, neboť by uživatel místo na formulář jen tupě zíral na prázdnou obrazovku. Output buffering jsem si sice už vyzkoušel, ale v aplikaci jsem ho ještě nepoužil. Nemám k tomu důvod.

Nahlásit jako SPAM
IP: 37.188.187.–
Komentáře označují místa, kde programátor udělal chybu nebo něco nedodělal.
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 24 hostů

Podobná vlákna

Window location — založil Standa

Nefunguje IF? — založil RemykCzech

Nefunguje program — založil dragon124

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032019 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý