Curl a preg_match – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Curl a preg_match – PHP – Fórum – Programujte.comCurl a preg_match – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Mira
~ Anonymní uživatel
54 příspěvků
31. 1. 2019   #1
-
0
-

Zdravím všechny.

Snažím se pro hru SWAT 4 udělat web se statistikami hráčů. Zkoušel jsem několik variant s curl, fie_get_content atd., ale pořád se mi to nedaří.

Potřeboval bych se zdroje hráče, třeba https://www.markmods.com/player/AndresRD&SID=3327/ ...pomocí preg_mach vyexportovat téměř vše, primární zbraň, score atd.

preg_match vyhledávání umím, ale bohužel né z tohoto zdroje, vyhazuje to pořád nějaké chyby. Kdyby někdo věděl. Stačí jednoduchý příklad, třeba zbraně hráče nebo čehokoliv. Děkuji

Nahlásit jako SPAM
IP: 185.199.86.–
gna
~ Anonymní uživatel
1849 příspěvků
31. 1. 2019   #2
-
0
-

1. Takže chceš vykrást data z jiného webu.
2. HTML se neparsuje regulárními výrazy.
3. Nějaké chyby? Jaké?!

$options = [
	'ssl' => [
		'verify_peer' => false,
		'verify_peer_name' => false
	]
];
$context = stream_context_create($options);
$contents = file_get_contents('url', FALSE, $context);
$matches = [];
preg_match_all('|>\s*([\w\s]+)</td><td.*?>(\d+)<.*?/td></tr>|', $contents, $matches, PREG_SET_ORDER);
print_r($matches);
Array
(
    [0] => Array
        (
            [0] => >Points</td><td>640</td></tr>
            [1] => Points
            [2] => 640
        )

    [1] => Array
        (
            [0] => > Kills</td><td>1</td></tr>
            [1] => Kills
            [2] => 1
        )

    [2] => Array
        (
            [0] => > Deaths</td><td><span class='zero'>0</span></td></tr>
            [1] => Deaths
            [2] => 0
        )
...
Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.51.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 10 hostů

Podobná vlákna

Preg_match chybová hláška — založil artorie

CURL — založil wise

Curl — založil lamous

Curl — založil wise

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý