Posun o řádek v textArea – Java – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Posun o řádek v textArea – Java – Fórum – Programujte.comPosun o řádek v textArea – Java – Fórum – Programujte.com

 

Toto vlákno bylo označeno za vyřešené.
Nicolas0
Návštěvník
21. 10. 2011   #1
-
0
-

Ahoj,

chtěl bych poprosit o radu, jak mám udělat aby mně po cyklu, jenž je znázorněn níže, program vypsal výsledek na nový řádek v textArea1. Čili aby program jakoby odentroval a napsal na nový řádek zjištěný výsledek. Takhle mně to vždycky přepisuje původní výsledek.

Předem díky, N.

private void button1ActionPerformed(java.awt.event.ActionEvent evt) {                                       
        String varA = textField1.getText();
        int varB = Integer.parseInt(varA);
        varB = 0;
        while (varB < 50){
        String varC = Integer.toString(varB);
        textArea1.setText(varC);
        varb++;
        }
    }

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.209.192.–
Nicolas

Quis ut Deus?
zlz
~ Anonymní uživatel
634 příspěvků
21. 10. 2011   #2
-
0
-

Tak getText() a setText() znáš. Takže logicky můžeš přidávat třeba takhle 

ta.setText(ta.getText() + "pridat");

A navíc to má i funkci čistě pro přidávání, append(), takže takhle 

ta.append("pridat");

A odřádkování je "\n", takže ve výsledku třeba takhle 

textArea1.append(varC + "\n");
Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.51.–
Nicolas0
Návštěvník
1. 11. 2011   #3
-
0
-

Díky, to je přesně ono :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.209.192.–
Nicolas

Quis ut Deus?
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 6 hostů

Podobná vlákna

Posun jmen — založil David

Posun Jmen — založil Radek

Posun v abecedě — založil TomBar

Posun obrazku — založil Dan

Plynulý posun — založil mikeek

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý