Jak spočítat mezeru v textu ? – Visual Basic – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Jak spočítat mezeru v textu ? – Visual Basic – Fórum – Programujte.comJak spočítat mezeru v textu ? – Visual Basic – Fórum – Programujte.com

 
Hledat
Moderní platforma pro vytvoření vašeho nového webu – Wix.com.
Nyní už můžete mít web zdarma.
Vybavení pro Laser Game
Spuštěn Filmový magazín
Laser Game Brno
Laser Game Ostrava

Toto vlákno bylo označeno za vyřešené.
TrixCZE0
Newbie
10. 3. 2019   #1
-
0
-

Dobrý den všem, 

Mám takovou otázku. Potřeboval bych zjistit z textu počet mezer. Poradil by mi prosím někdo? 

Začínám teď ve Visal Basicu v příkazovém řádku, takže si s tím moc nevím rady. 

Děkuji moc

Nahlásit jako SPAM
IP: 31.30.172.–
TrixCZE0
Newbie
10. 3. 2019   #2
-
0
-

 Už jsem na to přišel a funguje mi to. Není to asi nejlepší způsob, ale fungoval. 

// inicializace poctu mezer            
            int pocetMezer = 0;

// znak co hledám            
            string znakMezer = " ";
                
            
            // počítání mezer v textu
            foreach (char c in text) // pomocí foreach si v textu hledám znak a ten se kdyz se najde tak projde if a vždy se přidá 
            {
                if (znakMezer.Contains(c))
                    pocetMezer++;
            }
Nahlásit jako SPAM
IP: 31.30.172.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 3 hosté

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032019 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý