Vývojový diagram – Offtopic – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Vývojový diagram – Offtopic – Fórum – Programujte.comVývojový diagram – Offtopic – Fórum – Programujte.com

 
Hledat
Moderní platforma pro vytvoření vašeho nového webu – Wix.com.
Nyní už můžete mít web zdarma.
Vybavení pro Laser Game
Spuštěn Filmový magazín
Laser Game Brno
Laser Game Ostrava

Kotysek0
Duch
31. 3. 2019   #1
-
0
-

Dobrý den, potřeboval bych poradit, jelikož si už nevím rady. Chodím na vysokou ekonomickou školu a mám předmět Informatika. Bohužel jak to na většině škol bývá, se tam učí totální blbosti. Nyní děláme vývojové diagramy a jeden takový potřebuji udělat k zápočtu. Moje ekonomické myšlení tady opravdu tápe. chápu co to je a jak to funguje, ale prostě nedokážu to vytvořit.  Potřebuji udělat tento příklad. Budu rád za jakoukoliv radu nebo co více, kdyby to někdo udělal, tak bych ho finančně zaplatil. Prostě toto jde mimo mě- Děkuji

Příklad 1

Vstup:  Velikost vektorů M.

Úkol:  Sestavte vývojový diagram pro skalární součin dvou vektorů U x V.

Proměnné:

M (rozměr vektorů U a V)
I (čítač)
J (čítač)
U(M) (vstupní vektor)
V(M) (vstupní vektor)
W (výsledný součin)

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.24.56.–
gna
~ Anonymní uživatel
871 příspěvků
31. 3. 2019   #2
-
0
-

Pro skalární součin, jak mě napadá, nejsou potřeba 2 čítače. Můžeš více rozpsat o co jde?

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.51.–
Kotysek0
Duch
31. 3. 2019   #3
-
0
-

#2 gna
Čítače přiřadíš k jednotlivým vektorům, které si zvolíš :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.24.56.–
Kotysek0
Duch
31. 3. 2019   #4
-
0
-

#3 Kotysek a co si pamatuji, tak v tom příkladu musí být 3 vnořené cykly . 

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.24.56.–
gna
~ Anonymní uživatel
871 příspěvků
31. 3. 2019   #5
-
0
-

Jo, z toho Pascalovského zdrojáku je jasné o co jde. Je to přesně to, co jsem myslel.

Čítač je tam jeden (i) a ty cykly nejsou vnořené. Když máš zdroják, tak zvládně i diagram.

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.51.–
Kotysek0
Duch
31. 3. 2019   #6
-
0
-

#5 gna
No zdroják jsem našel na netu, ale programovat neumím jsem ekonom :D  ale potom by tam nedával do zadání 2 zdrojáky ne ? No nevím.. moc to nechápu

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.24.56.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 16 hostů

Podobná vlákna

Vývojový diagram — založil ondrašek

Vývojový diagram — založil ondrašek

Vývojový diagram — založil tomis2

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032019 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý