Probllém se zobrazením, responsivitou – CSS – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Probllém se zobrazením, responsivitou – CSS – Fórum – Programujte.comProbllém se zobrazením, responsivitou – CSS – Fórum – Programujte.com

 
Hledat
Moderní platforma pro vytvoření vašeho nového webu – Wix.com.
Nyní už můžete mít web zdarma.
Vybavení pro Laser Game
Spuštěn Filmový magazín
Laser Game Brno
Laser Game Ostrava

shockwave
~ Anonymní uživatel
48 příspěvků
23. 4. 2019   #1
-
0
-

http://kod.djpw.cz/kyqc

Ahoj, předem přikládám kód, měl by být responsivní, ale když dám v nástrojích pro vývojáře v Edge emulaci pro různá zařízení, tak např. v rozlišení na výšku 320x640 se linear-gradient neaplikuje na celou šíři stránky, objeví se posuvníky po straně stránky, které jsem také zrušil přes html{overflow:hidden }. Mohl by prosím někdo zdatný mrknout na můj css kód, kde dělám chybu. Už jsem z toho na nervy a nevím, proč i když jsem vložil html{min-width:320px}, proč se web dá zmenšit i pod tuto hodnotu. Děkuji moc

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.4.155.–
peter
~ Anonymní uživatel
3504 příspěvků
23. 4. 2019   #2
-
0
-

Do html, body bych vubec nevrtal, nebo min. margin, padding:0. Overflow spis ne. Dalsi vlastnosti nejlepe nastavovat pro nejaky div uvnitr. Kdyz tam zacnes davit divoce css, tak se muze stat, ze nejaky prohlizec ti treba rozhaze float nebo position a jine divoke veci.

html, body - ve starem explorer melo tusim margin. Ve firefoxu padding. Coz bylo desne neprijemne, proto se doporucovalo oboje pro jistotu nulovat a nastavit si vlastni.
html ma nejake specialni vlastnosti. Melo by zastupovat v podstate objekt window. !00% vyska, 100% sirka.
U body by melo mit width 100% z nadrazeneho prvku. To je obvykle prave html. Vyska body zavisi od prohlizece obvykle je podle vysky obsahu, ale tusim nejaky prohlizec dava min-height jako 100% body.
K cemu jsou vazane posuvniky, ted nevim. Nejspis k html. Pokud body vytece.

Takze, asi ten overflow na to html. A kdyby to neslo v nejakem prohlizeci, tak na body. Ale min-width az na div v body. Body nema problem, to by se melo automaticky roztahnout.

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:258:4dbc:3838:5a25:f2e0...–
shockwave
~ Anonymní uživatel
48 příspěvků
24. 4. 2019   #3
-
0
-

Takže nakonec , aby se obrázek roztáhl na pozadí pěkně i na výšku, html -> height :100%; zajistí roztažení na výšku :

 html {
  background:linear-gradient(90deg,rgba(0,0,0,0.1),rgba(0,0,0,0.8)) ,url("https://www.tourisme.fr/images/otf_offices/1982/ile-de-sein-port.jpg") no-repeat center center fixed;  /*stín na obrázku*/
  -webkit-background-size: cover;
  -moz-background-size: cover;
  -o-background-size: cover;
  background-size: cover;
  min-width:320px;  /* je minimální šíře stránky, pak už by se neměla zmenšovat, pod tuto hranici*/
  height:100%;
 
        }

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.4.155.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 1 host

Podobná vlákna

Problém se zobrazením — založil TomyBoss

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032019 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý