Nenašly se knihovny tbb.dll a tbb_debug.dll – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Nenašly se knihovny tbb.dll a tbb_debug.dll – C / C++ – Fórum – Programujte.comNenašly se knihovny tbb.dll a tbb_debug.dll – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Toto vlákno bylo označeno za vyřešené.
Vlákno bylo úspěšně vloženo.
Pokud sám přijdeš na řešení, nezapomeň ho sem přidat!
Kevil0
Návštěvník
11. 5. 2019   #1
-
0
-

Ve vlastnostech konfigurace projektu "Intel Performance Libraries" mám ve Visual Studiu 2017 nastaveno "Use Intel TBB" = Ne.

V Linker, Obecné mám v "Další adresáře knihoven" nastavenu cestu C:\Program Files (x86)\IntelSWTools\parallel_studio_xe_2019.0.045\compilers_and_libraries_2019\windows\tbb\lib\intel64\vc14

která obsahuje knihovny tbb.dll a tbb_debug.dll

Program se zkompiluje (konfigurace debug) v pohodě, ale při pokus o jeho spuštění (F5) dostanu hlášky:

Kód nejde spustit, protože se nenašel tbb.dll a tbb_debug.dll. Pokuste se tento problém vyřešit přeinstalací programu.

Při "Use Intel TBB" = Ano se chybové hlášky nezobrazí, program se spustí ale hned ukončí, u funkce fopen skončí s chybou, že nemůže načíst textový soubor

Jde o vzorový program YOLO v2 (darknet) s CUDA. Když jsem OpenCV dříve zkompiloval jen s CUDA a MKL bez TBB, tak šlapal jako hodinky.

V čem je problém ?

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.177.163.–
Kevil0
Návštěvník
12. 5. 2019   #2
-
0
-

#1 Kevil
Vyřešeno, PATH neměl nastaveno cestu na adresář s knihovnami.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.177.163.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 11 hostů

Podobná vlákna

Dll knihovny — založil Jirka

Konfigurace DLL knihovny — založil VladislavK

Tvroba dll knihovny — založil Tomáš Bosek

Dll knihovny v MASM — založil ONDRA

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý