Time.h – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Time.h – C / C++ – Fórum – Programujte.comTime.h – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
dragon124-10
Stálý člen
23. 10. 2011   #1
-
0
-

dobrý den,

učím se knihovnu time.h a chtěl bych se zeptat jak to mám udělat s uchováváním času.

potřebuji někam napsat do intu přesné datum 

našel jsem toto:

struct tm {
int tm_sec;                /* vteřiny 0-61 */
int tm_min;                /* minuty 0-59  */
int tm_hour;               /* hodiny 0-23  */
int tm_mday;               /* dny v měsíci 1-31 */
int tm_mon;                /* měsíc 0-11 */
int tm_year;               /* rok od 1900 */
int tm_wday;               /* den v týdnu 0-6, 0 je nedele */
int tm_yday;               /* den v roce 0-365 */
int tm_isdst;              /* příznak letního času*/
};

ale nevim kam napsat název a kam hodnotu.

prosím pomozte

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.235.32.–
Reklama
Reklama
liborb
~ Redaktor
+18
Guru
24. 10. 2011   #2
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 78.80.52.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 74 hostů

Podobná vlákna

One-time pad — založil Zelenáč

Nastavenie execution time-out — založil Smokie

Prevod datumu do time — založil Jakub

Portál o time managemente? — založil Tocimanko

Time.h - doba expirace — založil vaseke

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý