Dekompilace exe – Visual Basic – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Dekompilace exe – Visual Basic – Fórum – Programujte.comDekompilace exe – Visual Basic – Fórum – Programujte.com

 
Hledat
Moderní platforma pro vytvoření vašeho nového webu – Wix.com.
Nyní už můžete mít web zdarma.
Vytvořte si vlastní webové stránky. Snadno, rychle a levně přes Saywebpage.com
Vybavení pro Laser Game
Spuštěn Filmový magazín
Laser Game Brno
Laser Game Ostrava

Tonda
~ Anonymní uživatel
32 příspěvků
9. 7. 2019   #1
-
0
-

Mohl by mi někdo poradit, jestli je možné exe soubor dekompilovat zpět do zdrojového kodu. Vytvořeno ve Visual Basicu 6.0. Omylem jsem si vše smazal, zůstal mi pouze exe.

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.192.35.–
Jerry
~ Anonymní uživatel
394 příspěvků
10. 7. 2019   #2
-
0
-

#1 Tonda
https://www.vb-decompiler.org/products.htm

ale rozhodně to nebude "tvuj" kod ...

nicméně na internetu je spousta dekompilerů stačí napsat do googlu heslo

"Decompile Visual Basic to source"

Nahlásit jako SPAM
IP: 2a00:1028:83be:235a:35a1:695c:b247:71c0...–
MilanL+1
Expert
10. 7. 2019   #3
-
0
-

#1 Tonda
přesně tak, hodně záleží jak moc se vyznáš v programování, ten dekompilovaný zdroj totiž může vypadat úplně ale úplně jinak než jsi to měl, to co jsi dal do několika přehledných řádek s pochopitelnými názvy proměnných, bude v dekompilaci snůška automaticky vygenerovaných názvů a divných příkazů.

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.139.9.–
Tonda
~ Anonymní uživatel
32 příspěvků
11. 7. 2019   #4
-
0
-

To už jsem taky zjistil. Zkoušel jsem to programem "VB Decompiler Lite". Pár vlastností některých ovládacích prvků jsem tam vyčetl a radši jsem se pustil znovu do programování, dokud to mám ještě v hlavě.

Každopádně děkuji za reakce.

Tonda

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.192.35.–
MilanL+1
Expert
11. 7. 2019   #5
-
0
-

#4 Tonda
hlavní problém je ten, že kompilátory jsou dnes strašně chytrý a spoustu věcí hodně optimalizují at už na rychlost nebo na paměťové nároky,

Nahlásit jako SPAM
IP: 185.112.167.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 5 hostů

Podobná vlákna

Dekompilace jar — založil mlaticka

VS C++ Cli - Dekompilace — založil CodeHustla

Py do exe — založil Vlasťoch

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032019 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý