Ukončení načteného scriptu – Visual Basic – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Ukončení načteného scriptu – Visual Basic – Fórum – Programujte.comUkončení načteného scriptu – Visual Basic – Fórum – Programujte.com

 

krpik0
Newbie
21. 7. 2019   #1
-
0
-

Zdravím 

Mam program napojen na mysql databázi.

udělal jsem si nový Form kde mam na button script 

 da = New MySql.Data.MySqlClient.MySqlDataAdapter("SELECT data1,data2,data3,data4 FROM Adata inner join Bdata  where data1 = '" & TextBox1.Text & "' and data2 bETWEEN '" & DateTimePicker1.Text & "' AND '" & DateTimePicker2.Text & "'", connDB)
            comDB.Parameters.AddWithValue("@STARTDATE", DateTimePicker1.Visible)
            comDB.Parameters.AddWithValue("@ENDDATE", DateTimePicker2.Visible)

jen pro představu 

Pokud zadám název do textu editu a nastavim si datum v DatetimePicker tak mě to vypíše co potřebuji

ale pokud chci zadat opět nový název a datum tak už mě to ukáže že tam je nadefinováno @Startdate

prosím o radu jakým příkazem ukončit načtený script abych ho mohl opět použít

Nahlásit jako SPAM
IP: 46.174.58.–
gna
~ Anonymní uživatel
1849 příspěvků
22. 7. 2019   #2
-
0
-

Přímou zkušenost s tím nemám a zkoušet se mi to nechce. Vycházím jen z letmého proletění dokumentace a intuice.

Celkově se mi to nějak nezdá. Text datumu dáváš do SQL příkazu přímo a žádné parametry v něm nemáš. A pak do parametrů dáváš Visible, které určuje viditelnost toho prvku na formuláři.

Řekl bych, že by to mělo být spíš nějak takhle: 

... "... datum BETWEEN @STARTDATE and @ENDDATE..."
command.Parameters.AddWithValue("@STARTDATE", StartPicker.Text?)
...

Co se týče toho, že už jsou parametry definované, tak buď můžeš pro nový dotaz vytvořit novou instanci commandu, nebo tomu starému commandu (pokud je znovupoužitelný), který už ty parametry má, jen změnit jejich hodnoty. 

command.Parameters["@STARTDATE"].Value = ...;
...
Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.51.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 8 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý