Hledám: Dodělání nástavby pro Java knihovnu – Java – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Hledám: Dodělání nástavby pro Java knihovnu – Java – Fórum – Programujte.comHledám: Dodělání nástavby pro Java knihovnu – Java – Fórum – Programujte.com

 

Tom
~ Anonymní uživatel
434 příspěvků
2. 8. 2019   #1
-
0
-

Ahoj komunito,

nejsem Java programátor, ani koder a proto chci někoho z Vás požádat, zda by mi pomohl s moji představou.

Našel jsem projekt na Githubu - https://github.com/mikrop/qreet-java, který dokáže z EET dat vygenerovat obrázek s QR kódem. Tento QR lze pak jednoduše skenovat do Účtenkovky.

Jak jsem již zmínil, tak nejsem programátor a tak nějak nechápu jakým způsobem mám BKP, čas/datum, částku a režim tržby podstrčit této knihovně. V podstatě bych chtěl pomoci s vysvětlením jak na to a případně doprogramovat nějakou nástavbu, kterou bych mohl z terminálu (Linux) volat a ta by potřebné data podstrčila této knihovně.

Potřebné EET údaje mám v JSON formátu.

Děkuji za pomoc.

PS: V případě zájmu se můžeme domluvit i na nějaké malé finanční odměně za odvedenou práci.

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.109.35.–
gna
~ Anonymní uživatel
1849 příspěvků
3. 8. 2019   #2
-
+1
-
Zajímavé
Kit +

Existuje oficiální knihovna pro Python.

https://www.etrzby.cz/cs/oznameni-pro-vyvojare
https://www.etrzby.cz/…t_testqr.zip

Třeba takovýmto programem můžeš jednoduše předat parametry z příkazového řádku té knihovní funkci: 

import sys
import lib
from qrcode import QRCode
from qrcode.constants import ERROR_CORRECT_H
from qrcode.image.svg import SvgPathImage

from qr import EetQR, Eet

if __name__ == '__main__':
    data = {}
    filename = None

    for key, val in (a.split('=', 1) for a in sys.argv[1:]):
        if key.lower() == 'file':
            filename = val
        else:
            key = getattr(Eet, 'EET_' + key.upper())
            data[key] = val

    qr = EetQR(QRCode(error_correction=ERROR_CORRECT_H, image_factory=SvgPathImage))

    img = qr.create(**data)
    with open(filename, 'wb') as img_file:
        img.save(img_file, 'SVG')

A hotovo:

python3 makeqr.py dic=CZ7900110063 rcpt_date=2017-05-06T14:01:10+02:00 total=34113.00 mode=0 bkp=6455B192-D697186A-6AB1971A-1E9B146B-CDD5007B file=test.svg
Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.51.–
remmidemmi0
Věrný člen
3. 8. 2019   #3
-
0
-

Mám dotaz (protože EET je mi zcela cizí a vzdálené jak zelené pahorky africké a je mi tedy zcela kdesi...) - proto se ptám. Tedy otázka: K čemu bude ten prográmek užitečný?

Nahlásit jako SPAM
IP: 130.255.16.–
gna
~ Anonymní uživatel
1849 příspěvků
3. 8. 2019   #4
-
0
-

#3 remmidemmi
Existuje jakási účtenková loterie. Má to být motivace, aby si lidi brali účtenky. A ty účtenky jde zaregistrovat ručním opisováním údajů, nebo načtením QR kódu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.51.–
Tom
~ Anonymní uživatel
434 příspěvků
4. 8. 2019   #5
-
0
-

#2 gna

@gna Díky moc za tvůj čas, zkusím to ;-) 

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.109.35.–
Tom
~ Anonymní uživatel
434 příspěvků
3. 9. 2019   #6
-
0
-

#2 gna
Děkuji mnohokrát, splnilo to mé očekávání!

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.109.35.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 5 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý