Restart programu – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Restart programu – C / C++ – Fórum – Programujte.comRestart programu – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

VasekTrain CZ
~ Anonymní uživatel
20 příspěvků
4. 9. 2019   #1
-
0
-

Prosím Vás, jak se dá napsat do c++ aby po vykonání všech operací program spustil znova.

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.113.183.–
4. 9. 2019   #2
-
0
-

Nejsem si jistý, co tím myslíš. Pokud se má program doslova spustit znova, je to stejné jako spouštět jiný program z tvého programu. V podstatě to znamená spustit nový proces, hledej funkci CreateProcess.

Tuším, že chceš něco jiného, aby program opakované prováděl stejnou akci nebo sekvenci akcí. V takovém případě v programu použiješ cyklus. Důležité je aby cyklus měl vhodnou ukončovací podmínku a tak bylo možné program ukončit. Hledej for, while, do - while.

hu

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.178.67.–
4. 9. 2019   #3
-
0
-

#2 hlucheucho
Chci, aby když pomocí if program udělá nějakou činnost, a když mu vyjde pravda, tak aby se ukončil, a když ne, tak aby se spustil znova.

Nahlásit jako SPAM
IP: 188.175.78.–
4. 9. 2019   #4
-
0
-

pomocí if program nedělá nějakou činnost. Pomocí if se program rozhoduje. Při splněné podmínce provede příkaz nebo blok příkazů následující za if(podmínka), pokud není podmínka splněna a existuje část else, provede příkaz nebo blok příkazů následující za else.

Cyklus provádí opakovaně příkaz nebo blok příkazů dokud ukončovací podmínka cyklu nenabyde hodnotu pro ukončení cyklu.

Příklad: výpočet přepony trojúhelníku podle Pythagorovy věty. Program umožní uživateli provést opakovaně výpočet. V takovém případě není nutné spouštět znovu a znovu program, stačí aby program běžel v cyklu. Ukončovací podmínkou cyklu je "chceš pokračovat?"

1. Zadej strany a, b (vyžádání vstupu od uživatele)
2. Výpočet c
3. Výpis výsledku
4. Chceš pokračovat? (vyžádání vstupu od uživatele)
5. vyhodnocení ukončovací podmínky cyklu:
5a uživatel zadal ano - vrať se na bod 1 (= proveď další iteraci cyklu)
5b uživatel zadal ne - konec cyklu, pokračuj bodem 6
6. ukonči program
Tento příklad by se dobře implementoval pomocí do - while cyklu.

Jseš si jistý, že je potřeba spouštět program znova?

hu

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:af0:ffe4:85f4:d413:cc48:6850:acd...–
MilanL+1
Grafoman
5. 9. 2019   #5
-
0
-

#3 VasekTrain CZ

pokud není potřeba pouštět program se vstupními parametry, tak v podstatě stačí dát celý obsah Mainu do smyčky DO-WHILE 

int main(int argc, char *argv[]) nebo ()
{

  do
  {
.....zde tělo programu
  } while (podmínka - při splnění opakování cyklu);

}

dal bych si pozor na memory management.

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.139.9.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 14 hostů

Podobná vlákna

Restart programu — založil pawlik

Restart — založil XyZZyX

Restart pc — založil xp

Restart PC — založil Kolcek

Restart skriptu — založil Matej Zabsky

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý