Problém s ukládáním dat v cookies – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Problém s ukládáním dat v cookies – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.comProblém s ukládáním dat v cookies – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.com

 

Toto vlákno bylo označeno za vyřešené.
Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
marpit0
Stálý člen
26. 10. 2011   #1
-
0
-

Zdravím, na stránkách mám formulář pro přihlášení, který se zobrazí pouze, pokud uživatel není přihlášen. V opačném případě se zobrazí text:

      <?        
        if (!isset ($_COOKIE["uivatel"])) 
          echo "
          <form  action='login.php' method='post'>
            <input type='text' name='jmeno' value='přihlašovací jméno' /> <br />
            <input type='password' name='heslo' value='vaše heslo' /> <br />
            <input class='maly' type='submit' value='OK' />
            <input class='maly' type='reset' value='Zrušit' />
          </form> ";
        else 
          echo "Nejsi přihlášen"; 
      ?>
<?
  $jmeno = $_POST["jmeno"];
  $heslo = $_POST["heslo"];
  
  //kontrola v db
  
  SetCookie("uzivatel", "pavel", Time() + 7*24*60*60);
  
  echo $jmeno;
?>

Poslední kod je jen pracovní na ověření funkce. V reálu zde proběhne kontrola dat v db a zapsání pravých údajů. Problémem však je, že zapsání do cookies se provede (dle prohlížeče), ale stále se zobrazuje formulář pro přihlášení. Už nevím, kde je chyba. Díky moc za jakékoliv odpovědi. M

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.113.181.–
MarPit
Reklama
Reklama
marpit0
Stálý člen
26. 10. 2011   #2
-
0
-

#1 marpit
Tak problém nakonec vyřešen, překlep v podmínce: uivatel místo uzivatel. 

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.113.181.–
MarPit
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 4 hosté

Podobná vlákna

Problem s cookies — založil 7raul

Problém s cookies — založil pecan987

[C#] HttpWebRequest a problém s cookies — založil DragonBehemont

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý