Ahoj,
rozmáhá se tady takový nešvar = nová vlna spamu, tentokrát anglického
hu
A já je furt mažu nebo blokuju, ale pořád hledají cestičky, a to tady na pozadí je toho tolik, co se kontroluje...
Ja bych klidne mazal taky, ale do inzerce to moc nedavaji (tj do sekce, kde muzu mazat)
Kazdopadne me se nejvice pred lety osvedcil Bayesuv filtr... Jen to potrebuje mit k dispozici data pro "nauceni" s rozlisenim jestli je to spam nebo ne
Bylo to vše z jedné IP, tak jsem ji blokl.
#8 Curo
Pokud by to bylo z dynamickydydynadydynamicdynamickydydynadydynadynamickydydynadydynamicdynamickydydyn přidělovaných IP adres, bylbylo by to také ššpatnššpatné.
BTW: Tohle opakování stringů už mě také docela štve. Dělá mi to jen tady.
#9 Kit
BTW: Tohle opakování stringů už mě také docela štve. Dělá mi to jen tady.
O co jde?
Mne hlavne ve FF stale nejde vubec odepisovat. Ta google vecicka a dalsi kod se nezobrazuje.
Zajimave je, ze jinde mi ta google ochrana jede, treba na serialech nebo jinych strankach, i ve FF
Ja bych to antispamu pridal detektor zeme a pokud neni cz, tak to rovnou posilal ke schvaleni nebo poustet to pres nejake spesl filtr jeste.
Jestli spamuji ceske IP, tak to je zvlastni.
Ja si stale myslim, ze tu ochranu mas celou nejak blbe udelanou a nebo mas napadeny kod forka. Nikde jinde, krom tohoto forka se s takovym spamem nesetkas.
Nemas kod toho forka nekde na githubu, ze by jsme ti na to mrkli a navrhly zmeny? Nebo to zipuj, zahesluj a dej pak link.
Co jsem si vsiml, tak se prubezne spousti jakysi js, ktery narusuje plynule psani zpravy. Mne to treba blbne v Edge pri zadani noveho radku. Nebo semtam nekam jakoby nahodile skoci kurzor…
Kdyby to slo, zrusil bych ze stranky uplne kazdy kod js, ktery se netyka fora. (docasne mozna I reklamy a nebo reklamy dat do iframu aby nemohly zasahovat do hlavni stranky). totez pocitadla kliku a dalsi parazitni veci. Je mozne, ze se nejaky js pobil s jinym, proste.
Postupně nasazuju další úroveň blokování proti anglickému spamu (ohledně rozpoznání jazyka).
Tak uvidíme :-)
#15 MilanL
O to se právě snažím, tak uvidíme. :-)
Takto, jak to je, to nejde nechat...
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku