Prepínanie medzi projekami – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Prepínanie medzi projekami – C / C++ – Fórum – Programujte.comPrepínanie medzi projekami – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
noro-nr0
Duch
27. 10. 2011   #1
-
0
-

Dobrí deň, učím sa programovať c++. Nainštaloval som program Microsoft Visual Studio 2010 profesionál. Nijak sa mi nedarí s prepínaním medzi jednotlivými projektmi. Keď dávam  start debugging tak mi skontroluje všetky projekty a potom pri spúšťaní mi spustí prvý program čo som si otvoril na začiatku. Za odpoveď vám ďakujem.

Nahlásit jako SPAM
IP: 178.40.77.–
Reklama
Reklama
yaqwsx+9
Posthunter
27. 10. 2011   #2
-
0
-

Nevím co máš na mysli; v jednom Solution máš více projektů? Tlačítko Start debugging spouští pouze výchozí projekt (dá se zmenit proklikem na projekt a "Set as default project"

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.96.–
Life is too short to remove USB mass storage safely...
Správný drsňák udělá z konzole cokoliv
noro-nr
~ Anonymní uživatel
6 příspěvků
30. 10. 2011   #3
-
0
-

#2 yaqwsx
Dakujem už to ide :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 178.40.77.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 72 hostů

Podobná vlákna

Prepinanie obrazkov — založil wrany

Číslo medzi [: a :] — založil Jakub

Data medzi classami — založil Andrej

C#: rozdiel medzi ref a out — založil newo

Premenna medzi formami — založil Tayson

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý