Čím prohlížet křivku definovoanou body? – Software – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Čím prohlížet křivku definovoanou body? – Software – Fórum – Programujte.comČím prohlížet křivku definovoanou body? – Software – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
yaqwsx+9
Posthunter
30. 10. 2011   #1
-
0
-

Mám soubor a v něm mám na každém řádku 2 souřadnice bodu v prostoru oddělené tabulátorem. Všechny body za sebou definují křivku. Tuto křivku bych si potřeboval v nějak prohlédnout, abych zkontroloval, zda-li je správně. Žádný z programů, co jsem zkoušel toto neumí z různých důvodů (zkoušel jsem SolidWorks, Corel, Geogebru...)

Který (grafický) program umí improtovat seznam bodů? Nepotřebuji jej ani upravovat, ani exportovat, jen prohlédnout.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.89.–
Life is too short to remove USB mass storage safely...
Správný drsňák udělá z konzole cokoliv
Reklama
Reklama
z_moravec
~ Redaktor
+3
Posthunter
30. 10. 2011   #2
-
0
-

A nestačí ti excel nebo OOo calc?

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.240.110.–
Spát lze čtyři hodiny denně, spát déle je nemístný přepych.
Thomas Alva Edison
crazy
~ Moderátor
+10
Grafoman
30. 10. 2011   #3
-
0
-

#1 yaqwsx
Wolfram Mathematica to umí určitě

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.190.90.–
All you need is vision and time.
yaqwsx+9
Posthunter
30. 10. 2011   #4
-
+1
-
Zajímavé

Nakonec přece jenom postačil Excel - původně jsem myslel, že to nezvládne - při pokusu o vložení zamrzl. Kdysž jsem to však zkusil úpodruhé a nechal ho tak 10 minut být, tak úspěšně vložil všechny body a udělal z nich graf.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.89.–
Life is too short to remove USB mass storage safely...
Správný drsňák udělá z konzole cokoliv
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 4 hosté

Podobná vlákna

Body — založil body

VB(S) Cim zacit? — založil BobrB

Čím zabezečit? — založil Alsarin (CZ)

čim začít v SDL — založil Sony

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý