Nastavení "šablony" třídy v MSVS – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Nastavení "šablony" třídy v MSVS – C / C++ – Fórum – Programujte.comNastavení "šablony" třídy v MSVS – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 
Hledat
Vybavení pro Laser Game
Spuštěn Filmový magazín
Laser Game Brno
Laser Game Ostrava

Toto vlákno bylo označeno za vyřešené — příspěvek s řešením.
Kenvelo+2
Super člen
8. 6. 2020   #1
-
0
-

Zdravíčko, chtěl sem se zeptat existuje nějaký postup či plugin pro MSVS kde si můžu nadefinovat jak bude vypadat nově vytvořená třída ? Dost mě zdržuje psaní všech komentářů a všeho pro novou třídu a vím, že tuhle základní hlavičku chci používat pokaždé, když vytvořím novou třídu  

#ifndef GAMESTATE_H
#define GAMESTATE_H

#include "State.h"
class GameState :
    public State
{
private:
    // Proměnné

    // Inicializace

public:
    // Konstruktor-Destruktor

    GameState();
   virtual ~GameState();

   // Funkce
};

#endif // !GAMESTATE_H

Tahle bych to chtěl min komentáře konstruktor, destruktor, private, public. Originál přednastavení vypadá takto 

#pragma once

#include "State.h"
class GameState :
    public State
{

};


Za každou produktivní radu budu moc rád. 

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.177.200.–
Díky bohu, že počítače vymysleli muži. Kdyby to byly ženy, tak binární soustavu reprezentují jedničky, nuly a "možná"
Řešení
gna
~ Anonymní uživatel
1174 příspěvků
8. 6. 2020   #2
-
0
-
Vyřešeno Nejlepší odpověď

Tomu se říká Item Template. Mělo by* to jít vyexportovat z projektu (menu Soubor, nebo Projekt), nebo ručně zeditovat existující (nebo vytvořit nový) ve složce ItemTemplates v instalační složce MSVS nebo Dokumentech.

* - někde jsem zachytitl, že to pro C++ zrušili, ale nevím, jak to je.

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.51.–
Jerry
~ Anonymní uživatel
443 příspěvků
9. 6. 2020   #3
-
0
-

#1 Kenvelo
přiznám se že nevim o to, že by existoval Wizard, kterej ti automaticky vytvoří třídu jen na jedno klikuntí tlačítka. Obvykle si třídu píšeš ručně a když potřebuješ podobnou tak uděláš CTRL+C a CRTL+V a změníš název atd.

Plně automatický generátor kodu je zatím jenom fikce ze sci-fi.

ale existují buď templates nebo generics což je zobecněná struktura, která definuje třídu, ze které můžeš generovat staticky i dynamicky další třídy

https://books.google.cz/books?id=yQU-NlmQb_UC&pg=PA116&lpg=PA116&dq=C%2B%2B+class+creator+template&source=bl&ots=EgqF87-zFY&sig=ACfU3U3E8L4seBP22Z1uyZXerPYdlKs-Qw&hl=cs&sa=X&ved=2ahUKEwjp0qT8-PPpAhURzqQKHWiKADYQ6AEwDXoECAoQAQ#v=onepage&q=C%2B%2B%20class%20creator%20template&f=false

Nahlásit jako SPAM
IP: 2a00:1028:83be:235a:9d03:1f2f:5843:d339...–
Kenvelo+2
Super člen
9. 6. 2020   #4
-
0
-

#2 gna
Díky ;) zkusím něco ohledně toho nastudovat.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.177.200.–
Díky bohu, že počítače vymysleli muži. Kdyby to byly ženy, tak binární soustavu reprezentují jedničky, nuly a "možná"
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 49 hostů

Podobná vlákna

Odřádkování bloku MSVS — založil Kenvelo

XNA 4.0 pro MSVS 2012 — založil Kenvelo

Kniha MSVS 2010-2012 — založil Kenvelo

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032020 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý