Podrobné detaily programu pri nezachytenej výmnimky – Python – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Podrobné detaily programu pri nezachytenej výmnimky – Python – Fórum – Programujte.comPodrobné detaily programu pri nezachytenej výmnimky – Python – Fórum – Programujte.com

 

Toto vlákno bylo označeno za vyřešené — příspěvek s řešením.
m->29+6
Super člen
30. 10. 2011   #1
-
0
-

Zdravím, momentálne dosť pracujem s Pythonom a keďže programy, ktoré vytváram rastú tak mi prestáva stačiť informácia o výnimke a jej popis, prípadne traceback. Chcem sa vás preto spýtať či nepoznáte nejaký dobrý nástroj na logovanie nezachytených výnimiek s tým, že výstupom budú podrobné informácie miesta vyvolania výnimky. Niečo ako v PHP nástroj ladenka.

Najlepšie by bolo keby som spravil iba niečo ako

import exceptlogger

a ono by to pri nezachytenej výnimke vygenerovalo log. Dík za každú radu :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.240.51.–
Řešení
zlz
~ Anonymní uživatel
634 příspěvků
31. 10. 2011   #2
-
+1
-
Zajímavé
Vyřešeno Nejlepší odpověď

cgitb

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.51.–
m->29+6
Super člen
31. 10. 2011   #3
-
0
-

#2 zlz
Ešte tomu čosi chýba, ale takto som si to nejak predstavoval. Dík moc 

http://docs.python.org/library/cgitb.html

debugger.py:

#!/usr/bin/env python
# -*- coding: utf-8 -*-

import sys
import cgitb

from pprint import pformat



def dump(variable):
  return pformat(vars(variable), indent=2)

__exception_hooker = cgitb.Hook(
  display = False,
  logdir = "/path/to/log/directory",
  context = 30,
  format = "html",
  file = sys.stderr
)

sys.excepthook = __exception_hooker

log_exception = __exception_hooker.handle

Potom už len jednoduché 

import debugger

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.240.51.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 3 hosté

Podobná vlákna

Pad pri spustení programu — založil frostwyrm333

Pomoc pri tvorbe programu — založil Jarda Hlaváček

Pomoc pri tvoreni programu — založil Marek066

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý