Problém s cin.get() a .ignore() - nepožírá konec řádku – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Problém s cin.get() a .ignore() - nepožírá konec řádku – C / C++ – Fórum – Programujte.comProblém s cin.get() a .ignore() - nepožírá konec řádku – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Jura
~ Anonymní uživatel
634 příspěvků
30. 10. 2011   #1
-
0
-

Zdravím,

nevím si rady s tímto: když mám např.

cin.get(pBuffer1, size);
cin.ignore(size, "\n");
cin.get(pBuffer2, size);

tak vše proběhne podle očekávání. Ale když dám: 

cin.get(pBuffer1, size);
cin.get(pBufferX, size);
cin.ignore(size,"\n");
cin.get(pBuffer2, size);

tak můžu zadat vstup jen na prvním řádku a zbylý program prolítne a metoda ignore() nijak nezafunguje. Prosím o radu proč ignore() nepožere znak konce řádku jako v prvním případě. Díky moc.

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.245.115.–
Reklama
Reklama
crazy
~ Moderátor
+10
Grafoman
31. 10. 2011   #2
-
0
-

o co přesně ti jde? kdyžtak zkus getline...

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.190.90.–
All you need is vision and time.
zlz
~ Anonymní uživatel
634 příspěvků
31. 10. 2011   #3
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.51.–
Jura
~ Anonymní uživatel
634 příspěvků
31. 10. 2011   #4
-
0
-

Díky, bude to něco takového, resp. druhý get() vrací nulový pointer na istream...

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.245.115.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 89 hostů

Podobná vlákna

Cin.get() cin.line() — založil H3ll

Cin, cin.get(),...atď — založil PeterSura

Cin.get(); — založil Dodo

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý