Nic nelze importovat – Blender – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Nic nelze importovat – Blender – Fórum – Programujte.comNic nelze importovat – Blender – Fórum – Programujte.com

 

padikcz
~ Anonymní uživatel
7 příspěvků
28. 7. 2020   #1
-
0
-

Ahoj, jsem zacinajici uzivatel v Blenderu, bohuzel mam problem cokoliv importovat. At uz se jedna o obrazek nebo objekt. Obrazek se mne povedlo importovat pretazenim z plochy do programu, ale nic vic. Mam stazene 3D modely na plose, ale v programu se nedostanu do slozky "plocha". Vidim pouze nekolik slozek, ale otevrit zadna nelze. Moc dekuji za rady.

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.236.206.–
Karel
~ Anonymní uživatel
156 příspěvků
29. 7. 2020   #2
-
0
-

#1 padikcz
Možná by stálo za to uvést verzi Blenderu kterou použiváš. Doporučuji projít si ofiko playlist základů blenderu na youtube. https://www.youtube.com/watch?v=MF1qEhBSfq4&list=PLa1F2ddGya_-UvuAqHAksYnB0qL9yWDO6

Nahlásit jako SPAM
IP: 46.13.186.–
padikcz
~ Anonymní uživatel
7 příspěvků
30. 7. 2020   #3
-
0
-

#2 Karel
Pouzivam verzi 2.8., mel jsem i jinou a stejny problem, krom ulozeneho projektu z blenderu neotevru nic, slozky nerozkliknu, protoze pusobi prazdne.

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.236.206.–
Karel
~ Anonymní uživatel
156 příspěvků
30. 7. 2020   #4
-
0
-

#3 padikcz
Blender zobrazí složky prázdné pokud neobsahují žádný soubor s příponou .blend. To je výchozí nastavení filtru (ikona trychtýře) v dialogu pro otevření souboru. Pokud zrušíš zaškrtnutí u všech filtrovaných položek uvidíš celý obsah složky. Pokud chceš importovat jiný typ souboru, použij import v nabídce file.

Nahlásit jako SPAM
IP: 46.13.186.–
padikcz
~ Anonymní uživatel
7 příspěvků
1. 8. 2020   #5
-
0
-

#4 Karel
Dekuji, ale o zobrazeni souboru .blent v “otevrit” vim, jine soubory pro import  (napr .dae) jsem provadel pres “import”. Bohuzel neuspesne, snazel jsem se i pres “import” vlozit projekt ze SketchUp, bohuzel ani ten nevidim.

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.236.206.–
Karel
~ Anonymní uživatel
156 příspěvků
1. 8. 2020   #6
-
0
-

#5 padikcz
Pokud jsou ty soubory nekde dostupne, muzu to zkusit u sebe. 

Nahlásit jako SPAM
IP: 46.13.186.–
padikcz
~ Anonymní uživatel
7 příspěvků
1. 8. 2020   #7
-
0
-

#6 Karel
Zkousel jsem tyto palety: https://sketchfab.com/3d-models/pallet-1e78980f9d87442a85049731028750c0 
Dekuji.

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.236.206.–
Karel
~ Anonymní uživatel
156 příspěvků
1. 8. 2020   #8
-
0
-

#7 padikcz
Model jsem stahnul ve formatu fbx, stazeny zip rozbalil, a pres import v blenderu naimportoval palet.fbx v ..\pallet\source.  Model se korektne naimportoval.

Připojen obrázek.

Nahlásit jako SPAM
IP: 46.13.186.–
Karel
~ Anonymní uživatel
156 příspěvků
1. 8. 2020   #9
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 46.13.186.–
padikcz
~ Anonymní uživatel
7 příspěvků
2. 8. 2020   #10
-
0
-

Presne takto jsem to delal, ale opet nic nevidim. Jedine, co me napada, jestli to nemuze byt tim, ze mam Macbook. S programem jsem spokojen, ale nemit moznost nic importovat se vyuziti programu znacne omezuje. Jinak dekuji za pomoc.

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.236.206.–
Karel
~ Anonymní uživatel
156 příspěvků
2. 8. 2020   #11
-
0
-

#10 padikcz
Jeste me napada, kdyz se po importu podivate v blenderu do konsole (Window/Toggle System Console)

Připojen obrázek.

Pokud tam je nejaka chyba, tak by bylo dobre to nahlasit.

Nahlásit jako SPAM
IP: 46.13.186.–
padikcz
~ Anonymní uživatel
7 příspěvků
2. 8. 2020   #12
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 77.236.206.–
Karel
~ Anonymní uživatel
156 příspěvků
2. 8. 2020   #13
-
0
-

#12 padikcz

Je zvlastni, ze tam neni videt slozka pallet, jsi si jisty ze mas otervrenou spravnou cestu, resp. ze ten soubor a tu slozku mas v /Users/test?

Nahlásit jako SPAM
IP: 46.13.186.–
Karel
~ Anonymní uživatel
156 příspěvků
2. 8. 2020   #14
-
0
-

Na Macu jsem nikdy nedal, ale kdyz si v linuxu otevres terminal (to muzes i na Macu) a podivas se do Users/test/

das vypis slozky (ls), vidis tam ten soubor a tu slozku?

Nahlásit jako SPAM
IP: 46.13.186.–
gna
~ Anonymní uživatel
1182 příspěvků
2. 8. 2020   #15
-
0
-

Plocha je v Desktop.

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.51.–
Karel
~ Anonymní uživatel
156 příspěvků
2. 8. 2020   #16
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 46.13.186.–
Karel
~ Anonymní uživatel
156 příspěvků
2. 8. 2020   #17
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 46.13.186.–
gna
~ Anonymní uživatel
1182 příspěvků
2. 8. 2020   #18
-
0
-

Mrkni do System Preferences - Security & Privacy - Privacy - Files nad Folders nebo Full Disk Access

A povol Blenderu přístup. Nebo to prostě ulož někam kam může :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.51.–
padikcz
~ Anonymní uživatel
7 příspěvků
3. 8. 2020   #19
-
0
-

#18 gna
Jooo! Strasne moc dekuju! udelal jsem to v System Preferences a voala mam co potrebuju. 
Moc Vam dekuji panove za rady :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.236.206.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 2 hosté

Podobná vlákna

4 € zárobok za nič — založil Xmanik

VPN na serveru s 1 NIC — založil Dalibor Hruška

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032020 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý