Test vytvoření vlákna.
Fórum › Návrhy na vylepšení
Nejde mi vytvářet vlákna v MySQL
PO odkliknutí catcha se mi neukazuje tlačítko "odeslat". Nevíte prosím v čem je problém, tady mi to jde, ale v sekci "MySQL" nikoliv?
Zkus se podivat, zda nemas zapnuty adblock. Tady mi to vetsinou nefunguje vubec. A v jinem programu mi obcas zablokuje funkci, treba pro jeden adresar a jinde to jde. tam jsem mu nastavil whitelist. Ale tady to delat nebudu.
Tady odesilam prispevky tak, ze je nejdriv napisi, pak vyskrtnu adblock, kliknu odeslat, vyplnim captcha, kliknu znova odeslat a odeslou se. Vyhoda je, ze mne otravuje reklama jen pri odesilani.
Na serialy.sk nebo, jak se to ted jmenuje, to zas delam tak, ze rozklikam dil, vypnu adblock, dam f5, chvili pockam a rychle adblock zas zapinam. Pak je tam treba odklikat 3 reklamy. A ted se muze stat, ze to udelas prilis rychle nebo to z najakeho duvodu selze. Tak se to da obcas zachranit kliknutim na jiny zdroj videa, pokud je tam vice a pak zas zpet. jinak je nutne cely zpusob zopakovat nebo si hrat s vyplym adblockem. Ale pri klikani na reklamy se ti pak oteviraji otravna nova okna. A ted tam prisli s novou fintou, film page ti otevrou v jinem okna a to puvodne presmeruji na reklamu :) To to jim obcas taky drhne, adblock a firefox to blokuji. Nebo se da mozna js script zastavit i pres Esc, jako nacitani stranky.
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Proč nejde funkce system() (s mysql c api ) ? — založil tomáš polz
Desetinné číslo v dotazu mysql? Proč nejde? — založil martinb1984
Vytvářet dynamické weby? — založil Colpik
V čem vytvářet online hry? — založil Michal
Mysql list pridanie policka input zapis do mysql — založil Rastislav