Import csv - intel – Java – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Import csv - intel – Java – Fórum – Programujte.comImport csv - intel – Java – Fórum – Programujte.com

 

21. 8. 2020   #1
-
0
-

Data Object

package com.company;

public class DataObject {

    private static String separator = ";";

    private String timestamp;
    private double basilejTemperature;
    private double basilejPreciptitationTotal;
    private double basilejWindSpeed;
    private double basilejWindDirection;

    public String getTimestamp() {
        return timestamp;
    }

    public double getBasilejTemperature() {
        return basilejTemperature;
    }

    public double getBasilejPreciptitationTotal() {
        return basilejPreciptitationTotal;
    }

    public double getBasilejWindSpeed() {
        return basilejWindSpeed;
    }

    public double getBasilejWindDirection() {
        return basilejWindDirection;
    }

    public static DataObject createDataItemFromLine(String line){
        try{
            String[] values = line.split(separator);
            return new DataObject(values[0], Double.parseDouble(values[1]),Double.parseDouble(values[2]),Double.parseDouble(values[3]),Double.parseDouble(values[4]));
        } catch (Exception ex) {
                ex.printStackTrace();
        }

        return null;
    }
    public DataObject(String timestamp,double basilejTemperature,double basilejPreciptitationTotal,double basilejWindSpeed, double basilejWindDirection){
        this.timestamp = timestamp;
        this.basilejTemperature = basilejTemperature;
        this.basilejPreciptitationTotal = basilejPreciptitationTotal;
        this.basilejWindSpeed = basilejWindSpeed;
        this.basilejWindDirection = basilejWindDirection;
    }

    public void print(){
        System.out.println(getTimestamp() + " " + getBasilejTemperature() + " " + getBasilejPreciptitationTotal() + " " + getBasilejWindSpeed() + " " + getBasilejWindDirection());
    }

    @Override
    public String toString() {
        return "DataObject{" +
                "timestamp='" + timestamp + '\'' +
                ", basilejTemperature=" + basilejTemperature +
                ", basilejPreciptitationTotal=" + basilejPreciptitationTotal +
                ", basilejWindSpeed=" + basilejWindSpeed +
                ", basilejWindDirection=" + basilejWindDirection +
                '}';
    }
}

Data Organizer

package com.company;

import java.util.ArrayList;

public class DataOrganizer {

    private ArrayList<DataObject> dataObjects;

    public DataOrganizer(ArrayList<String> sourceDataList, boolean sourceDataContainsHeader){
        dataObjects = new ArrayList<>(sourceDataList.size());
        for(int i = (sourceDataContainsHeader) ? 1 : 0; i < sourceDataList.size(); i++){
            DataObject item = DataObject.createDataItemFromLine(sourceDataList.get(i));
            if(item != null) dataObjects.add(item);
        }
    }

    public void printAllDataItem() { for(DataObject item : dataObjects) item.print(); }

    public double maxTeplota(){

        double tmp = 0;
        for(DataObject itemTmp : dataObjects){
            if(itemTmp.getBasilejTemperature() > tmp) tmp = itemTmp.getBasilejTemperature();
        }
        return tmp;
    }
}


File Organizer

package com.company;

import java.io.File;
import java.io.IOException;
import java.nio.file.Files;
import java.util.ArrayList;

public class FileOrganizer {

    public static ArrayList<String> fileFromresourcetoArrayList(String filename){

        ArrayList<String> lines = new ArrayList<>();
        File file  = new File(FileOrganizer.class.getClassLoader().getResource(filename).getFile());

        try{
            for (String line : Files.readAllLines(file.toPath())) {
                lines.add(line);
            }
        } catch (IOException e) {
            e.printStackTrace();
        }

        return lines;
    }
}


main

package com.company;

public class Main {

    public static void main(String[] args) {
	// write your code here
        DataOrganizer dm = new DataOrganizer(FileOrganizer.fileFromresourcetoArrayList("dataexport_edit.csv"), true);
        dm.printAllDataItem();

        System.out.println(dm.maxTeplota());
    }
}
Nahlásit jako SPAM
IP: 89.24.46.–
gna
~ Anonymní uživatel
1847 příspěvků
21. 8. 2020   #2
-
0
-

Napsal jsem do školy, že zlobíte. Pozdravuj.

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.51.–
Kit+15
Guru
22. 8. 2020   #3
-
0
-

#1 Jan Cerny
Proč se program jmenuje Main? To je o nějakém Mainovi?

Proč jsi použil package, když jsi ten balík nepojmenoval?

K čemu je tam blok try-catch, když ho nevyužíváš?

K čemu jsou v DataObject nepoužívané gettery a proč jsou public?

Nahlásit jako SPAM
IP: 46.135.7.–
Komentáře označují místa, kde programátor udělal chybu nebo něco nedodělal.
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 20 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý