Hledám partu prográmátorů pro vlastní CRM systém – Inzerce – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Hledám partu prográmátorů pro vlastní CRM systém – Inzerce – Fórum – Programujte.comHledám partu prográmátorů pro vlastní CRM systém – Inzerce – Fórum – Programujte.com

Tonda810
Duch
23. 8. 2020   #1
-
0
-

Dobrý den, nevím, zda jsem tu dobře, ale jsem trošku zoufalý. 

Vlastníme vlastní vyvinutý CRM systém v roce 2006, nicméně je zastaralý a přináší již spoustu problému s údržbou (např. zacyklené spojení Mysql a tím pádem nám padá server a všechny služby). Omlouvám se za nepřesnou terminologii, nejsem IT odborník, podané info pouze zprostředkovávám. 

Hledám partu programátorů, kteří by okopírovali náš systém, jeho fce + nějaké nové, které bychom rádi a uvedli do provozu. V podstatě teď je pozdě. :-(

Máme specifické požadavky, mnoho komerčních CRM nám nevyhovuje. Rád vše vysvětlím po telefonu či emailu nebo zašlu screenshoty naší DTB. Zabýváme se prodejem a nákupem vozidel, vč. evidence jednotlivých požadavků. 

P.S. - ideálně i tvorba www s napojením na tento systém 

Děkuji, 

Antonín Majer

608 244 776 

antoninmajer1981@gmail.com 

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.19.–
SkillsMatter
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
23. 8. 2020   #2
-
0
-

#1 Tonda81
Napiste v jakem jazyce soucasny CRM mate (Java? C#? Visual Basic?).

Napiste zda jste zvazil soucasny CRM prepracovavat postupne, aniz by se zacalo od nuly, cimz by se znovu pouzilo maximum jiz hotoveho, a minimalizovaly by se tim naklady. Software Reengineering.

Take dejte vedet jestli pro pripad psani vseho od nuly mate rozpocet, businessoveho analytika, ktery vyprodukoval nejaky uceleny seznam vsech funkcionalnich pozadavku, a jestli jste zvazil, ze to bude drazsi a rizikovejsi, nez soucasny system postupne predelavat a u toho jej ponechavat vzdy v provozuschopnem stavu.

Jinak ja jsem za poslednich 14 let vyvinul radu systemu, vcetne CRM, a uz jsem nekolikrat software engineering delal, vcetne rozdeleni monolitu do microservices, i s rozdelenim monoliticke databaze do oddelenych databazi (kazda microservice ma svou DB), a tim se reseni znovu "ozivilo" a dalo se skalovat pres docker/kubernetes dle potreby ve firme i v cloudu.

Kdyz pracuji na necem velkem, jsem schopen si nabrat partaky, rychle a snadno, mam kontakty na backend i frontend, i testery.

Rad bych Vas system v rychlosti prohledl a zkonzultoval s Vami nejefektivnejsi reseni.

Nahlásit jako SPAM
IP: 2a00:1028:838c:6856:f1a6:5828:afcf:f496...–
Tonda81
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
23. 8. 2020   #3
-
0
-

#2 SkillsMatter

Dobry den,

nase DTB je v PHP. 

O predelani nasi stare DTB asi muze byt rec ☺️

Zavolejte mi zitra odpoledne, diky. 

Majer 608244776

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.19.–
JerryM0
Věrný člen
24. 8. 2020   #4
-
0
-

#3 Tonda81
Co je to CRM ? to je tohle ?

https://www.vyber-crm.cz/co-je-crm-system

a co je to DTB v PHP ??? neni náhodou PHP serverový skriptovací jazyk pro web ???

moc to nechápu .. asi stárnu :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 2a00:1028:83be:235a:f4fa:4e36:e802:1c47...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.

Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 18 hostů

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý