Ahoj,
chci se zeptat, zda je možné, aby se stránky vytvořily úplně sami po přidání záznamu do databáze. Nejlépe vysvětlí příklad:
Chci udělat web, na který budu publikovat články. Web chci mít napojený na databázi. V Databázi budu mít sloupce "clanek_id", "nazev", "text_clanku". Lze nějak udělat, aby pokaždé, když do databáze přidám nový záznam, se vytvořila i HTML stránka s tímto článkem. Nechci, aby jsem měl např. jen jednu stránku "www.mojezpravyabcd987456.cz/clanek.php" a PHP skript by na ní vždy načetl článek, který zrovna chci. Potřeboval bych, aby každý článek byl na jiné adrese (-> nař. aby bylo možné články jednouše sdílet). Ovšem ještě bych potřeboval, aby tato akce byla zautomtizovaná. (Buď aby se stránka po vložení záznamu do DB vytvořila sama (myslím, že toto ani udělat nelze), a nebo, aby když uživatel klikne na článek, aby PHP kód zkontroloval, jestli daná stránka již existuje a pokud ne, vytvoří ji) Příp. existuje jiný způsob?
Je mi jedno, jaký tvar bude mít adresa (Jestli www.mojezpravyabcs987456.cz/…se-kocka.php, nebo třeba www.mojezpravyabcd987456.cz/clanek-id38). Jde mi jen o to, aby každý článek měl jinou adresu
Předem děkuji za všechny nápady!