Prave prochazim net a ctu si ruzny veci o pythonu a dostanu se na oficialni [url=http://www.python.org]stranku[/url] a co to nevidim? Web Pythonu dostal novej kabatek! fakt pekny stranky...museli to podle me udelat prave ted, protoze jsem na nich pred chvilickou byl a byly to ty stary, pokud se nepletu...
jinak stary jsou [url=http://testing-www.python.org/]tady[/url] koukam :o)
Rikal jsem si uz od zacatku, co se o python zajimam, ze ty stranky co mel nejsou nic moc, ale ty novy se mi fakt libi :o)
Fórum › Python
Novy web Pythonu
look to the master,
follow the master,
walk with the master,
see through the master,
become the master.
Doufam, ze nevadi, ze tohle neni dotaz...jenom jsem se chtel podelit o dobrej pocit z hezkych novych stranek Pythonu :o)
pokud by nekomu vadila nedotazovost tohohle threadu, tak ho muzu smazat...
look to the master,
follow the master,
walk with the master,
see through the master,
become the master.
No novinka, někde jsem o tom četl a je už to aspoň 1/4 roku. Bylo to na new.python.org/ nebo tak, takže úplně nový to není. A ten design takovej moc "bussines", chtělo by to myslim trochu něco jinýho.
A kruci, to jsem nevedel :o) no, muzu to smaznout, pokud si myslite, ze to bude nejlepsi :o)
a k tomu designu - neco na tom business-looku bude, ale prece jenom to je urcite mnohem lepsi, nez to bylo predtim...ty stary stranky pusobily trosku amatersky, nedodelane a vubec byly takovy ne moc zajimavy mam ten pocit...tyhle podle me muzou cloveka, kterej ma zajem se python naucit, dost zaujmout...jsou prehledny a vypadaj profesionalne...
look to the master,
follow the master,
walk with the master,
see through the master,
become the master.
to je prada, tyhle jsou profi
A to "NASA uses python" a ten obrazek s kosmonautem v pravo, to proste nema chybu :o)))
a mam taky pocit, ze se nezmenil razantne jenom vzhled, ale taky tam toho podle me pribylo spoustu i po obsahovy strance...moc jsem ty stary stranky neprocital, prisly mi trosku chaoticky, ale tolik toho na nich urcite nebylo...
zkratka je jasny, ze tady se poradne zamakalo :o)
look to the master,
follow the master,
walk with the master,
see through the master,
become the master.
to ano, doufám, že to co nejvíc pomůže rozšíření pythonu... třeba by se měl učit místo pascalu (nedejbože basic) atp.
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Web v Pythonu — založil bohetik
Nový web o Céčku — založil Tomáš
Nový web o Céčku — založil Elver
Nový web o Visual Basic — založil Aleš Kuklínek
Moderátoři diskuze