Eclipse, plugin na minecraft – Java – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Eclipse, plugin na minecraft – Java – Fórum – Programujte.comEclipse, plugin na minecraft – Java – Fórum – Programujte.com

 

5. 12. 2020   #1
-
0
-

Zdravím, zkouším začít programovat v eclipsu pro minecraft, nicméně jak vyvolám (vyexportuji) plugin v konzoli se objeví jednoznačná chyba:

[23:33:53] [Server thread/ERROR]: Could not load 'plugins\SimpleFreeze-3.0.0.jar' in folder 'plugins'
org.bukkit.plugin.InvalidPluginException: Cannot find main class `org.plugins.simplefreeze.SimpleFreezeMain'
at org.bukkit.plugin.java.PluginClassLoader.<init>(PluginClassLoader.java:66) ~[spigot-1.8.8.jar:git-Spigot-db6de12-3f3c65f]
at org.bukkit.plugin.java.JavaPluginLoader.loadPlugin(JavaPluginLoader.java:131) ~[spigot-1.8.8.jar:git-Spigot-db6de12-3f3c65f]
at org.bukkit.plugin.SimplePluginManager.loadPlugin(SimplePluginManager.java:329) ~[spigot-1.8.8.jar:git-Spigot-db6de12-3f3c65f]
at org.bukkit.plugin.SimplePluginManager.loadPlugins(SimplePluginManager.java:251) [spigot-1.8.8.jar:git-Spigot-db6de12-3f3c65f]
at org.bukkit.craftbukkit.v1_8_R3.CraftServer.loadPlugins(CraftServer.java:292) [spigot-1.8.8.jar:git-Spigot-db6de12-3f3c65f]
at net.minecraft.server.v1_8_R3.DedicatedServer.init(DedicatedServer.java:198) [spigot-1.8.8.jar:git-Spigot-db6de12-3f3c65f]
at net.minecraft.server.v1_8_R3.MinecraftServer.run(MinecraftServer.java:525) [spigot-1.8.8.jar:git-Spigot-db6de12-3f3c65f]
at java.lang.Thread.run(Unknown Source) [?:1.8.0_66]
Caused by: java.lang.ClassNotFoundException: org.plugins.simplefreeze.SimpleFreezeMain
at java.net.URLClassLoader.findClass(Unknown Source) ~[?:1.8.0_66]
at org.bukkit.plugin.java.PluginClassLoader.findClass(PluginClassLoader.java:101) ~[spigot-1.8.8.jar:git-Spigot-db6de12-3f3c65f]
at org.bukkit.plugin.java.PluginClassLoader.findClass(PluginClassLoader.java:86) ~[spigot-1.8.8.jar:git-Spigot-db6de12-3f3c65f]
at java.lang.ClassLoader.loadClass(Unknown Source) ~[?:1.8.0_66]
at java.lang.ClassLoader.loadClass(Unknown Source) ~[?:1.8.0_66]
at java.lang.Class.forName0(Native Method) ~[?:1.8.0_66]
at java.lang.Class.forName(Unknown Source) ~[?:1.8.0_66]
at org.bukkit.plugin.java.PluginClassLoader.<init>(PluginClassLoader.java:64) ~[spigot-1.8.8.jar:git-Spigot-db6de12-3f3c65f]
... 7 more

Přitom zajistá zajímavost je ta, když plugin (téhož zdrojového kódu) vyexportuje někdo jiný, plugin se načte.

Hezký zbytek dne.

Nahlásit jako SPAM
IP: 178.255.168.–
Dydy
MilanL+1
Grafoman
6. 12. 2020   #2
-
0
-

#1 DydyVodyka
pokud je to ze úplně stejného zdroje, chybí ti něco v prostředí eclipse, nějaká knihovna nebo nastavení

Nahlásit jako SPAM
IP: 185.112.167.–
Xhacky0
Duch
13. 12. 2020   #3
-
0
-

první věc:

Could not load 'plugins\SimpleFreeze-3.0.0.jar' in folder 'plugins'

Přeloženo do češtiny nelze najít ve složce plugin soubor SimpleFreeze-3.0.0.jar.

Dál jsem ten error log nečetl.

Nahlásit jako SPAM
IP: 163.172.90.–
gna
~ Anonymní uživatel
1850 příspěvků
13. 12. 2020   #4
-
0
-

#3 Xhacky 

Could not load 'plugins\SimpleFreeze-3.0.0.jar' in folder 'plugins'
org.bukkit.plugin.InvalidPluginException: Cannot find main class `org.plugins.simplefreeze.SimpleFreezeMain'

Přeloženo do češtiny... ten jar tam asi je ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.51.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 12 hostů

Podobná vlákna

Minecraft Plugin Připojení Hráče — založil dominikmiska00

Eclipse CDT plugin — založil D-Fox

Minecraft Administrace ? — založil CaBomm

Minecraft programátor — založil Hráč

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý