Nainstalování zen kódu – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Nainstalování zen kódu – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.comNainstalování zen kódu – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.com

 

dragon124-10
Stálý člen
2. 11. 2011   #1
-
0
-

dobrý den,

chci se zeptat jak nainstaluju zen kód do adobe dreamwiveru a pokud to nejde tak nak ho nainstaluju do PSPadu?

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.235.32.–
CZechBoY+4
Věrný člen
3. 11. 2011   #2
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 213.192.10.–
dragon124-10
Stálý člen
5. 11. 2011   #3
-
0
-

děkuji,

mám to nainstalované ale já jsem napsal img a dal enter-nic se nestalo

                                                            div a enter taky nic

prosímvás když ho mám nainstalovaný tak jak ho začít využívat?

mám dreamweaver na widlích

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.235.32.–
JMM
~ Redaktor
0
Grafoman
9. 11. 2011   #4
-
0
-

#3 dragon124
Nevim jak je to v Dreamweaver, ale v PSPadu stisknu kombinaci [CTRL] + [,]

V PSPadu je i u toho pluginu seznam příkazů

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.111.99.–
Jan Malý | web: www.malyphoto.cz, @malyphoto
dragon124-10
Stálý člen
11. 11. 2011   #5
-
0
-

aha, děkuji ale jak ho nainstaluji do PSPadu?

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.235.32.–
CZechBoY+4
Věrný člen
11. 11. 2011   #6
-
0
-

normálně nakopíruješ ten .JS do složky PsPad/Scripts/JScript/zencoding.js

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.192.10.–
dragon124-10
Stálý člen
11. 11. 2011   #7
-
0
-

aha, a jak ten seznam kodu zapnu a jak zacit pouzivat v PSPadu?

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.235.32.–
CZechBoY+4
Věrný člen
Nahlásit jako SPAM
IP: 213.192.10.–
dragon124-10
Stálý člen
12. 11. 2011   #9
-
0
-

bezva už to funguje ale když napíšu

p>a{text odkazu}

tak to udělá

p>a{<tex></tex>t odkazu}

co s tim?

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.235.32.–
davous2670
Newbie
13. 11. 2011   #10
-
0
-

Kamaráde, zkus přemýšlet, až potom se ptát ...

p>a{text odkazu} napíše <p><a href="">text odkazu</a></p>.
Nahlásit jako SPAM
IP: 109.108.119.–
Froggy0
Newbie
17. 11. 2011   #11
-
0
-

je důležité, aby kurzor byl vždycky až na konci celé syntaxe, jinak se to špatně přeloží. Některé editory taky nemají plnou podporu ZEN codingu, takže v nich něco nemusí fungovat.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.239.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 2 hosté

Podobná vlákna

Vysvetlenie kodu — založil marek17

Rozbor kodu — založil shockwave

Zakomentování kódu — založil PRojekt

Generovanie kodu — založil Milan

Generator kodu — založil jožkuuuu

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý