Skrytí textu na základě jiného textu – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Skrytí textu na základě jiného textu – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.comSkrytí textu na základě jiného textu – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.com

Toto vlákno bylo označeno za vyřešené.
czsars0
Newbie
13. 2. 2021   #1
-
0
-

Zdravím, mám takový problém, potřeboval bych skrýt určitý prvek na stránce na základě obsaženého jiného textu na téže stránce. Viz: stránka obsahuje text "Dárkový šek" a pokud ano, potřeboval bych skrýt jiný text, třeba "Získáváte dárek", za předpokladu, že ho stejná stránka obsahuje. Moc děkuji

Nahlásit jako SPAM
IP: 2a02:768:b53d:516a:9c06:27e6:a2cf:8d2a...–
gna
~ Anonymní uživatel
1891 příspěvků
13. 2. 2021   #2
-
0
-

#1 czsars
Na cizí stránce to neuděláš a na vlastní to dělat nemusíš - prostě ten obsah rovnou generuj tak, jak ho chceš mít.

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.51.–
czsars0
Newbie
13. 2. 2021   #3
-
0
-

#2 gna
Zdravím, předně děkuji za odpověď. Asi bych to měl popsat podrobněji. Chci začít používat shoptet, kde je jasné, že člověk nemá přístup k souborům, které jsou součásti jádra, modulům, pluginům ap. Nicméně lze dodat doplňkový HTML, případně script. A teď o co mi jde. V eshopu je modul, díky kterému ke každé objednávce lze přidat drobný dárek zdarma, který se pak zobrazí v košíku. Vše funguje perfektně, ale já potřebuju nějaké produkty, které ten dárek obsahovat nesmí, resp: příklad dárkového šeku, který bude zasílán v elektronické formě, a pokud si ho někdo objedná, nemůže mít v košíku "získáváte dárek zdarma to a to..." protože jde o fyzický dárek a musel by mu být zaslán. Čili já potřebuju, aby se v tom košíku ten dárek nezobrazil, nebo aby se alespoň nahrál jiný text, který vymyslím a dosadím na základě výše zmíněného požadavku. To znamená, pokud bude v košíku produkt, ke kterému ten dárek nechci, bude nejspíše resp: určitě obsahovat text" Dárkový šek", tak aby se nahradil jiným textem, případně vymazal ten dárek zdarma. Jen pro informaci, v daném modulu nic nastavit nejde, ani nikde jinde. Bylo mi sděleno, že tohle je jediná cesta. Jinak vyzkoušet si to můžete tady https://423486.myshoptet.com/ tím, že vložíte něco do košíku a po jeho zobrazení se vám tam ten dárek ukáže, Díky za ochotu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 2a02:768:b53d:516a:dd12:b5ef:2fd1:abb0...–
gna
~ Anonymní uživatel
1891 příspěvků
13. 2. 2021   #4
-
+1
-
Zajímavé

To nastavení je tam opravdu na houby. Problém je v tom, že nejde o skrytí textu, ale je to potřeba odstranit z košíku, ať to pak není v objednávce; a to asi nejde. Jinak čistě vizuálně by to šlo, pokud do té šablony dostaneš JavaScript:

<script>
$(() => {
  if ($('.single-merchandise-text-info > span').text().includes('Nazev produktu'))
    $('#additional-stuff-in-cart').remove();
});
</script>
Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.51.–
czsars0
Newbie
13. 2. 2021   #5
-
0
-

#4 gna
To je přesně to, co potřebuju. Mockrát děkuji!

Nahlásit jako SPAM
czsars0
Newbie
13. 2. 2021   #6
-
0
-

#4 gna
Prosímtě, ještě beru zpět. Funguje to perfektně, ale potřeboval bych tam ještě přidat nějaký div, protože on se sice nezobrazí v prvním kroku, ale je ještě v druhém kroku objednávky. Myslíš, že by to nějak šlo přidat? Měl by to být snad .recapitulation-single last gift-items, ale nevím, jak ho přidat. Díky moc za ochotu

Nahlásit jako SPAM
czsars0
Newbie
13. 2. 2021   #7
-
0
-

#4 gna
Tak ještě jednou já. Asi se na to vykašlete, protože to stejně asi nemá řešení, ty ostatní kroky v objednávce jsem vyřešil css display, ale je to stejně k ničemu, protože zákazníkovi přijde email s objednávkou, kde ten dárek je stejně uvedený. I tak díky za ochotu a čas.

Nahlásit jako SPAM
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.

Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 3 hosté

Podobná vlákna

Vyrezanie textu s textu... — založil kotlas6667

Z textu kód — založil Polarski

Opakování textu — založil Vladimír Uher

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý