Fake-submit formulář – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Fake-submit formulář – PHP – Fórum – Programujte.comFake-submit formulář – PHP – Fórum – Programujte.com

 
Hledat
Vybavení pro Laser Game
Spuštěn Filmový magazín
Laser Game Brno
Pergoly a střechy Brno

fix0
Stálý člen
23. 3. 2021   #1
-
0
-

Ahoj všem, prosím si o radu, jak se přihlásit přes cURL na stránku jako je tato: https://rybar.braunstar.cz/admin/login/ , když mám přihlašovací údaje.

Nejde mi to, přitom svůj cURL skript mi přijde, že je správně i s CSFR tokenem jsem si poradil přes cookies.  Stránka ale vůbec neodpovídá. Po standardním přihlášení přes prohlížeč je request takto: action=login&email=<username>&password=<password>&__csrf__=<csfr>&buttonAction=undefined

On je tam totiž asi nějaký "fake-submit", kdy nedochází k přihlašení standardně přes formulář ve smyslu POST požadavek odeslaný <input type="submit">, ale asi tam s tím nějak čachruje javascript, vyznáte se prosím v tom někdo?

Budu moc vděčný za rady. V případně jsem ochotný pustit i nějakou korunu tomu, kdo mi pomůže zajistit co potřebuji, tzn vzít CSFR token už mám, pak se přihlásit a přejít na výpis objednávky, případně rovnou přejít na výpis objednávky, pokud už je přihlášeno.

Nahlásit jako SPAM
IP: 31.30.170.–
Paja
~ Anonymní uživatel
22 příspěvků
29. 3. 2021   #2
-
0
-

#1 fix
Bylo by lepší si vypsat co přesně se přes curl vrací.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.103.233.–
fix0
Stálý člen
29. 3. 2021   #3
-
0
-

No ono to asi nevrací vůbec žádnou odpověď, máš pro mě prosím tip, jak provést nějaký troubleshooting? Nějaký tip, jak bych tomu mohl přijít na kloub?

Errorlog neříká nic a response curl_exec je prázdné. :-( Ale předchozí curl_exec pro get tokenu funguje správně.

Nahlásit jako SPAM
IP: 31.30.170.–
peter
~ Anonymní uživatel
3714 příspěvků
29. 3. 2021   #4
-
0
-

Prohlizece ted zavedli ruzne nepratelske blokace, ktere maji usporit prenaseni. FF uz neni, co byval :) Google taky ne.
Mozna se ti to kesuje. Zkus tam pridat do url casove razitko. V PHP "t=".time(), v js ted nevim tu casovou funkci

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.84.197.–
Paja
~ Anonymní uživatel
22 příspěvků
30. 3. 2021   #5
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 89.103.233.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 10 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032021 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý