https://mlich.zam.slu.cz/js-react/vampire_peter/index2.htm
1. Dokazal by mi nekdo rici, jake chyby tam jsou proti like-react kodu a jak je odstranit? (protoze reactu nerozumim, jen jsem to dal dohromady za pomoci googlu a dokumentace) Nejak to funguje, ale pry je tam vice js kodu nez react-kodu. To tvrdi clovek, kteremu to zatim nefunguje vubec :)
2. A nedari se mi rozchodit input type text, aby sel prepisovat scriptem a soucasne editovat uzivatelm. Bud ho po kliknuti na "Lubo" prepisi, ale neni mozne jej editovat. Nebo jej muzu editovat, ale script mi jej nedokaze opravit po kliknuti na "Lubo" (to je zrovna pripad toho kodu, co tam ted mam)
Fórum › JavaScript, AJAX, jQuery
Js-react, character sheet, zhodnoceni chyb
Asi se mi to podarilo uz vyresit. Jsem to mel sice pekne ohandlovane, ukladalo se mi to, ale tam je nutne pridat jeste prekresleni forceUpdate(), kdy nepouzivate funkci setState().
A soucasne se mi podarilo zjistit, ze setState skutecne neumi pracovat se strukturovanymi objekty. Je pouze jedno-levelovy. Ty se musi zpracovat zvlast a pak poslat jako celek do setState.
Shrnuti, react je na pikacu :)
Ja to brachovi rikal uz na zacatku, ze mne do toho nema tahat. Ze jenom blazen by to delat reactu, kdyz 10x rychleji to lze udelat beznym JS :)
#2 peter
Mám s reactem úplně stejnou zkušenost. Když potřebuju reaktivitu použivám Svelte(https://svelte.dev).
Zjistit počet nových příspěvků
Přidej příspěvek
Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 18 hostů
Podobná vlákna
Character encoding — založil Flowy
Multi-byte character set — založil mb
React - predavanie dat cez props — založil rdev
MySQL - Character set & collation v stored procedure — založil Prog.
Javascript (React.js) programátor - externě, dlouhodobá spolupráce — založil Direct-services
Moderátoři diskuze