Zobrazeni vysledku psanim – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Zobrazeni vysledku psanim – PHP – Fórum – Programujte.comZobrazeni vysledku psanim – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Mates
~ Anonymní uživatel
882 příspěvků
4. 11. 2011   #1
-
0
-

Zdravim,

zaujalo me vyhledavani, kde jsou vysledky zobrazovany ihned pri zadavani vyhledavaciho dotazu do policka. Jako je nyni napr. vyhledavani na google. Proste pisu vyraz, ktery chci najit a na te same strance se ihned zobrazuji prubezne nalezeny vysledky.

Poradte prosim, jakym zpusobem tohoto docilit, jakou technologii pouzit, pripadne nejaky konkretni priklad skriptu.

Diky

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.179.158.–
Reklama
Reklama
crazy
~ Moderátor
+10
Grafoman
4. 11. 2011   #2
-
+1
-
Zajímavé

#1 Mates
AJAX

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.32.113.–
All you need is vision and time.
Yukka0
Duch
4. 11. 2011   #3
-
0
-

AJAX není jediné řešení. Takového výsledku můžeš docílit i pomocí Javascriptového frameworku AngularJS. Live demo můžeš vidět ZDE.

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.209.40.–
tonez+1
Návštěvník
8. 11. 2011   #4
-
+1
-
Zajímavé
Nahlásit jako SPAM
IP: 188.120.217.–
Im web developer. (x)HTML, CSS, JavaScript + jQuery, PHP, MySQL and others :))
Mates
~ Anonymní uživatel
882 příspěvků
16. 11. 2011   #5
-
0
-

Moc diky, podarilo se mi to rozhodit pomoci AJAX, super.

akorat to ma jednu nevyhodu... postupnym psanim se pri kazdem napsanem znaku vola php skript na serveru, takze kdyz pisu treba 10 znaku, tak se postupne zavola 10x, tim padem se prijaty obsah zobrazi 10x a chvili se to mele, nez se stranka stabilizuje. neni to moc prijemne.

napada nekoho, jak toto osetrit? treba aby se skript volal az treba po 1 vterine od chvile, kdy napisu posledni znak. :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.179.158.–
KIIV+42
God of flame
16. 11. 2011   #6
-
0
-

si nastav timeout - a pri kazdem novem znaku ho posun tak, aby se funkce v nem spustila az za sekundu

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.168.56.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Mates
~ Anonymní uživatel
882 příspěvků
16. 11. 2011   #7
-
0
-

muzu poprosit konkretni priklad?

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.179.158.–
Mates
~ Anonymní uživatel
882 příspěvků
17. 11. 2011   #8
-
0
-

tak jsem na to zrejme vyzral:

clearTimeout(t); t=setTimeout(runResp,1000);

diky

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.179.158.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 24 hostů

Podobná vlákna

Sloučení výsledků — založil beachboy

Spárování výsledku — založil Calvary

Zápis výsledku do souboru — založil Honza

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý