Delegát - návratová hodnota – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Delegát - návratová  hodnota – .NET – Fórum – Programujte.comDelegát - návratová hodnota – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Kubas1290
Stálý člen
26. 7. 2021   #1
-
0
-

Ahoj,

po nějaké době mám opět problém tektokrát s delegáty.

Mám 3 metody. Všechny tyto  metody přijímají 2 stejné parametry a vrací object. Proto jsem si  založil delegáta, do  kterého jsem umístil adresy těchto metod.

Problém mám, ale s tím, že s těmi referenčními typy, které ty metody vracejí bych potřeboval dále pracovat a nevím jak se j ním dostat, vždy v proměnné je jen jedna hodnota z metody, která se prováděla jako poslední, je nějaký způsob jak všechny tyto návratové hodnoty z pomocí delegátu získat?

Díky moc :)

        private delegate object CreatePlayer(ContentManager content, Pawn pawn);
        private CreatePlayer createPlayer;
            createPlayer += UIInitializer.CreateFigure;
            createPlayer += UIInitializer.CreateTemplate;
            createPlayer += UIInitializer.CreateFigureInTemplate;

           var ob = createPlayer.Invoke(content, Pawn.blue); /*do var ob se umisti pouze navratova hodnota z metody CreateFigureInTemplate
Nahlásit jako SPAM
IP: 62.141.28.–
JerryM0
Věrný člen
26. 7. 2021   #2
-
0
-

tady to máš popsaný

https://stackoverflow.com/questions/5182782/c-sharp-return-value-from-function-invoked-in-thread

Nahlásit jako SPAM
IP: 2a00:1028:83be:235a:ec64:cfbe:73fa:8866...–
JerryM0
Věrný člen
26. 7. 2021   #3
-
0
-

jenom bych SILNĚ doporučil NEDĚLAT program takhle jak to děláš ty .. každou metodu třídy volej zvlášť ..

Nahlásit jako SPAM
IP: 2a00:1028:83be:235a:ec64:cfbe:73fa:8866...–
JerryM0
Věrný člen
26. 7. 2021   #4
-
0
-

https://www.codegrepper.com/code-examples/csharp/c%23+delegate+return+value+invoke

https://www.oreilly.com/library/view/c-cookbook/0596003390/ch07s02.html

https://www.oreilly.com/library/view/c-cookbook/0596003390/

https://uloz.to/file/nAI91xu0bDln/c-3-0-cookbook-3rd-edition-pdf#!ZGqvZQR2AwyzZwxjAzAzA2DmAwH1Mz5fETWLIyAwrH9ZFwpmMN==

https://www.demo2s.com/csharp/csharp-return-a-value-from-an-anonymous-method.html

http://www.java2s.com/Tutorial/CSharp/0180__delegate/Delegatewithreturnvalues.htm

https://www.c-sharpcorner.com/UploadFile/9b86d4/how-to-return-multiple-values-from-a-function-in-C-Sharp/

https://stackoverflow.com/questions/10173978/read-return-value-from-delegate

https://docs.microsoft.com/en-us/previous-versions/dotnet/netframework-4.0/2e08f6yc(v=vs.100)?redirectedfrom=MSDN

https://social.msdn.microsoft.com/Forums/en-US/38a638fe-4a7d-44d6-876c-729d90c20737/how-to-get-return-value-from-delegate?forum=csharplanguage

https://www.demo2s.com/csharp/csharp-return-a-value-from-an-anonymous-method.html

Nahlásit jako SPAM
IP: 2a00:1028:83be:235a:ec64:cfbe:73fa:8866...–
JerryM0
Věrný člen
26. 7. 2021   #5
-
0
-

https://uloz.to/file/dNwzGLxzx/c-6-0-cookbook-4th-edition-solutions-for-c-developers-pdf#!ZJMzAwR2AzWuAQZjMTL2BGR5Lmt3BUu6rRkeGT1aJP5unwMyBD==

Nahlásit jako SPAM
IP: 2a00:1028:83be:235a:ec64:cfbe:73fa:8866...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 9 hostů

Podobná vlákna

Návratová hodnota — založil RePRO

Návratová hodnota — založil Luckaa

Návratová hodnota z vlákna — založil Filip0913

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý