Console.WriteLine – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Console.WriteLine – .NET – Fórum – Programujte.comConsole.WriteLine – .NET – Fórum – Programujte.com

 

funkce
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
20. 10. 2021   #1
-
0
-

Zdravíčko,

když napíšu Console.WriteLine("Guten Tag");, vypíše mi to Guten Tag. Ale co to v vlastně znamená?

"Zavolej funkci Console, s příkazem WriteLine, a s parametrem Guten Tag?

Nahlásit jako SPAM
IP: 178.255.168.–
BDS+3
Věrný člen
20. 10. 2021   #2
-
0
-

#1 funkce
Máš zvláštní otázky.

Myslím, že ses začal věnovat něčemu, k čemu nemáš ani vzdálené vlohy.

Voláš tím metodu třídy Console s parametrem... Stačí WriteLine označit a stisknout F12.

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.113.253.–
W10 :)
funkce
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
20. 10. 2021   #3
-
0
-

using System;

namespace ConsoleApp1
{
    class Program
    {
        static void Main(string[] args)
        {
            A a = new A();
        }
    }
    class A
    {

    }
}

A tohle sem našel na nějakém anglicky psaném fóru. Ta položka A a = new A(); je že volám funkci A, abych vytvořil instanci a, ano? Ale významu kombinace těch znaků za rovnáse (= new A();) nerozumím.

Nahlásit jako SPAM
IP: 178.255.168.–
BDS+3
Věrný člen
20. 10. 2021   #4
-
0
-

#3 funkce
"new A();" vytvoří novou instanci třídy typu "A"

pak ji "=" přiřadí identifikátor (uživatelské jméno) "a"

značí přiřazení

== značí rovnost

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.113.253.–
W10 :)
20. 10. 2021   #5
-
0
-

#3 funkce
Měl by sis nastudovat základy jako jsou např. operátory, proměnné ... a základy OOP jako třída, instance třídy, konstruktor...

hu

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.178.67.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 22 hostů

Podobná vlákna

WriteLine — založil Kubas129

Console i Form — založil rybar73

Nastavení console — založil jisla

Console v Eclipse — založil sikus

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý