Int vysledek = n – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Int vysledek = n – .NET – Fórum – Programujte.comInt vysledek = n – .NET – Fórum – Programujte.com

 
Hledat
Vybavení pro Laser Game
Spuštěn Filmový magazín
Laser Game Brno
Pergoly a střechy Brno

Viktor
~ Anonymní uživatel
13 příspěvků
21. 10. 2021   #1
-
0
-

Zdravím, známej mi tvrdí, že když mám " int vysledek = n ", tak platí že " Na levé straně je proměnná, do které se nastavuje výsledek výrazu z pravé strany. "

Já si celou dobu myslel, že to znamená "obsah proměnné výsledek překopíruj do proměnné n".  Tak kdo má pravdu?

Nahlásit jako SPAM
IP: 178.255.168.–
gna
~ Anonymní uživatel
1540 příspěvků
21. 10. 2021   #2
-
0
-

Asi už jsi pár přiřazení viděl. Viděl jsi někde "3 = i", nebo spíš "i = 3". Navíc je to věc, na kterou se nemusíš ptát, prostě si to zkus.

Samozřejmě má pravdu on. Je to "kam = co".

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.51.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 5 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032021 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý