Jak na Webbrowser – Delphi – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Jak na Webbrowser – Delphi – Fórum – Programujte.comJak na Webbrowser – Delphi – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Miki1
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
5. 11. 2011   #1
-
0
-

Zdravím.

Udělal jsem IE prohlížeč podle tohoto
http://programujte.com/…ec-v-delphi/

Ve vrchní časti Form mam ikony.

Každá ikona znázorňuje 1 string.

Rad bych docílil tohoto.

Najedu v mem prohlížeči na nějakou přihlašovací stránku.

Místo toho abych třeba vypisoval mé jméno do kolonky NAME, tak bych chytl ikonu s názvem NAME a přetáhl do polička.

Poradíte jak nato.

Nahlásit jako SPAM
IP: 95.173.83.–
Reklama
Reklama
liborb
~ Redaktor
+18
Guru
10. 11. 2011   #2
-
0
-

Pomocí ImageList funkcí (ImageList_BeginDrag, ImageList_DragMove ...) nasimuluješ tažení ikonky z místa, které chceš. Předpokládám, že ikony máš v nějakém toolbaru, tak se musíš poohlédnout, jestli umí dát vědět, že se na něm začal drag&drop a pak ten ImageList. 

V komponentě WebBrowseru budeš muset jít přes rozhraní IDocHostUIHandler, abys dokázal odchytit dropnutí.

A toto vyplivnul google :).

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.80.52.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 14 hostů

Podobná vlákna

WebBrowser C# — založil Kolemjdoucí

C# - webBrowser — založil alois

WebBrowser C# — založil Ospalý

Webbrowser — založil freedom

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý