Dobrý den Řeším problém s FB like nepřekryje flash když chci dát odeslat nějaké návrhy ? :)
Díky ... Prosím o Kritiku webu ...
Dobrý den Řeším problém s FB like nepřekryje flash když chci dát odeslat nějaké návrhy ? :)
Díky ... Prosím o Kritiku webu ...
Tak - tento problém by mě taky zajímal. Zkus třeba toto, nevím.
Jinak k webu.
Na první pohled web působí dobrým dojmem. Člověk hned pozná, kde se vyskytl a dobře se zorientuje.
Na mém rozlišení (1366x768) se mi čísla u slideshow překrývají se spodní lištou (viz. obrázek) - nevypadá to nejlíp.
Poté se sociální buttony nevejdou na horní lištu s výběrem jazyka - také kazí dojem:
Osobně bych se zamyslel nad přítomností datumu a času (vcelku zbytečnost) a nad tím, zda-li má cenu mít hlavičku ve flashi
Jinak by mě zajímalo, proč je každý obrázek jako odkaz?
Toť vše
Díky za informace ... Na problém FBLike už jsem došel ... wmode + z-index:
Jinak už jsem to předělal teď by mělo vše fungovat .. je to jen beta verze ...
Hodiny tam jsou jen jako dekorace ... Patičky ... Hlavička ve Flashi je daná kvůli oživení webu ... jinak bez flash pluginu
už se zobrazí pouze statická podoba ... víc mobilní verze :) .. Díky za případné další poznámky ..
Hodiny jako dekorace? No nevím co je na tom textu dekorativního, ale doporučuju tohle úplně vyhodit. Naprostá zbytečnost, dnes se to na weby nedává... to frčelo tak někdy v 1998 ;-)
Logo neskrývej ani ho takhle neanimuj, logo je potřeba vidět pořád.
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku