Nulova reference? – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Nulova reference? – .NET – Fórum – Programujte.comNulova reference? – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Mutagen
~ Anonymní uživatel
439 příspěvků
6. 11. 2011   #1
-
0
-

Zdravim ...

A docela by me zajimalo v cem je to NullReference kdyz string GroupJmenoForComent je plny ... Ale dela mi to jenom na poprvy kdyz to odkliknu a dam Continue (pokracuju v programu) tak mi to pak error nehazi proc teda na poprvy jo ?

Nevite nahodou nekdo ?

Diky

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.190.90.–
Reklama
Reklama
liborb
~ Redaktor
+18
Guru
6. 11. 2011   #2
-
0
-

A není náhodou null ten KomentarXGroup, čemuž by trochu odpovídalo i to, že ti to udělá jen na poprvé.

Zasláno z mobilního telefonu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.145.210.–
Mutagen
~ Anonymní uživatel
439 příspěvků
6. 11. 2011   #3
-
0
-

#2 liborb
Prave ze by nemel bejt protoze o to se stara prikaz pred tim to Komenty.VyhledejKomentyXGroup();

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.190.90.–
6. 11. 2011   #4
-
0
-

#3 Mutagen
Měl nebo ne, na tom nezáleží. Nějaká hodnota na daném (resp. předcházejícím) řádku je null. Teoreticky může ta výjimka vzniknout i uvnitř metody Replace.

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.217.52.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Mutagen
~ Anonymní uživatel
439 příspěvků
6. 11. 2011   #5
-
0
-

#4 djanosik
A to znamena ? Jde fakt o to ze to udela jen napoprvy pak uz to jde v pohode ...

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.190.90.–
6. 11. 2011   #6
-
0
-

#5 Mutagen
To znamená, že zkus zapnout debugger, přidat breakpoint na danej řádek a zjisti kdy a kde se vyskytuje nějaká hodnota null.

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.217.52.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Mutagen
~ Anonymní uživatel
439 příspěvků
6. 11. 2011   #7
-
0
-

#6 djanosik
No tak mas uplnou pravdu.

Hodnotu null ma to Komenty.KomentarXGroup ale jakto kdyz to poprvy nejde a pak to jde bez problemu ? A prave o ten string kterej tam ma bejt nastavuje prikaz Komentar.VyhledejKomentarXGroup();

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.190.90.–
6. 11. 2011   #8
-
0
-

#7 Mutagen
Tak to netuším, zřejmě ta metoda nefunguje správně. Zkus sem poslat kód, případně si to projdi debuggerem a zkus najít nějakej rozdíl.

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.217.52.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 46 hostů

Podobná vlákna

Najvacšia nulova submatica — založil djreaper

Reference — založil Míša

Undefined reference — založil janek

Reference ve 2d poli — založil Midnight

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý