Xamarin - Nastaveni prav a authority na externi soubor v android API30 a vyse – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Xamarin - Nastaveni prav a authority na externi soubor v android API30 a vyse – .NET – Fórum – Programujte.comXamarin - Nastaveni prav a authority na externi soubor v android API30 a vyse – .NET – Fórum – Programujte.com

 

VladislavK0
Super člen
10. 1. 2022   #1
-
0
-

Zdravim, nevim jestli to patri primo do te to branze tohoto fora, snad ano ...

Mam tento program napsany v NET - Xamarin

 Pokousim se otevrit PDFko integrovanym PDV prohlizecem nasledujicim kodem

  private static void ZobrazPDF(string fileName)
        {
            Java.IO.File file = new Java.IO.File(fileName);
            file.SetReadable(true);
            Android.Net.Uri uri = FileProvider.GetUriForFile(Android.App.Application.Context, "zs.yoda.yofos.fileProvider", file);
            Intent intent = new Intent(Intent.ActionView);
            intent.SetDataAndType(uri/*Android.Net.Uri.FromFile(file)*/, "application/pdf");
            intent.SetFlags(ActivityFlags.ClearWhenTaskReset | ActivityFlags.NewTask);
            try
            {
                Android.App.Application.Context.StartActivity(intent);
            }
            catch (FileUriExposedException ex)
            {
                //               Toast.MakeText(Xamarin.Forms.Forms.Context, "No Application Available to View PDF", ToastLength.Short).Show();
            }
        }

Bohuzel stale se nedari s ruznymi exception na urovni api jedna z poslednich viz obrazek.

Připojen obrázek.

<?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?>
<paths xmlns:android="http://schemas.android.com/apk/res/android">
	<!--<external-path name="external_files" path="."/>-->
	<files-path name="Download" path="Download/" />
</paths>
<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<manifest xmlns:android="http://schemas.android.com/apk/res/android"
		  android:versionCode="1"
		  android:versionName="1.0"
		  package="zs.yoda.yofos"
		  android:installLocation="auto">
	<uses-sdk android:minSdkVersion="21" android:targetSdkVersion="30" />
	<application android:label="Galejer" android:theme="@style/MainTheme">
		<provider
        android:name="androidx.core.content.FileProvider"
		android:authorities="zs.yoda.yofos.fileProvider"
		android:exported="false"
		android:grantUriPermissions="true">
			<meta-data
			  android:name="android.support.FILE_PROVIDER_PATHS"
			  android:resource="@xml/file_paths" />
		</provider>
	</application>
	<uses-permission android:name="android.permission.ACCESS_NETWORK_STATE" />
	<uses-permission android:name="android.permission.WRITE_EXTERNAL_STORAGE" />
	<uses-permission android:name="android.permission.READ_EXTERNAL_STORAGE" />
	<uses-permission android:name="android.permission.INTERNET" />

</manifest>

Mel by nekdo nejaky napadad?? Uz se stim trapim dost dlouho

Diky za kazdy namet

Nahlásit jako SPAM
IP: 185.112.166.–
Manželka programátora pošle svého muže koupit chleba s dovětkem kdyby měly housky přines jich deset! Co přinese programátor??
gna
~ Anonymní uživatel
1849 příspěvků
10. 1. 2022   #2
-
0
-

Proč máš external-path zakomentovaný?

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.51.–
VladislavK0
Super člen
17. 1. 2022   #3
-
0
-

#2 gna
chyba copy/paste, samozrejme ze jsem zkousel i tento atribut manifestu

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.240.166.–
Manželka programátora pošle svého muže koupit chleba s dovětkem kdyby měly housky přines jich deset! Co přinese programátor??
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 21 hostů

Podobná vlákna

Zmena prav — založil aranes

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý