Prosim o pomoc...... – Python – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Prosim o pomoc...... – Python – Fórum – Programujte.comProsim o pomoc...... – Python – Fórum – Programujte.com

 

Cassper
~ Anonymní uživatel
9 příspěvků
1. 2. 2022   #1
-
0
-

Dobry den.

Zadani

Mam dva radka tabulky, napriklad : 2,4,3,1, a 4,1,3,2,

Podivam se na prvni sloupec v prvni tabulky. To je 2. Ted se podivam na druhu tabulku a zjistim ve kterem je sloupcu znak 2. Je to sloupec 3. Potom na druhi sloupec v prvni tabulce. To je 4. Podivam se na druhu tabulku a zjistim ze je to sloupec 1......atd. Potom ten vysledek vypisem jako 4,1,3,2.

Dekujem moc

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.45.129.–
Cassper
~ Anonymní uživatel
9 příspěvků
1. 2. 2022   #2
-
0
-

Pardon chyba.Ma byt : Je to sloupec 4 Ne 3.

Omluvam se

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.45.129.–
Cassper
~ Anonymní uživatel
9 příspěvků
1. 2. 2022   #3
-
0
-

Radky tabulke su vygenerovane nachodne:

import random

mylist = [ 1, 2, 3, 4 ]

random.suffle ( mylist )

print (mylist)

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.45.129.–
Pavel
~ Anonymní uživatel
383 příspěvků
1. 2. 2022   #4
-
0
-

A na co se ptáš?

Nahlásit jako SPAM
IP: 46.13.186.–
Cassper
~ Anonymní uživatel
9 příspěvků
1. 2. 2022   #5
-
0
-

Ptam se na kod (algoritmus). Napise mi nekdo ten kod?

Dik
 

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.45.129.–
Pavel
~ Anonymní uživatel
383 příspěvků
1. 2. 2022   #6
-
0
-

#5 Cassper
Algoritmus sis napsal, tudíž víš jak na to. Žádné fórum není automat na domácí úkoly. Takže buď napiš kód, se kterým máš problém, nebo si to dej do inzerce.

Nahlásit jako SPAM
IP: 46.13.186.–
Cassper
~ Anonymní uživatel
9 příspěvků
1. 2. 2022   #7
-
0
-

Nevim jak na to. O jake inzerce mluvite.

V kazdem pripade

Dik
 

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.45.129.–
Pavel
~ Anonymní uživatel
383 příspěvků
1. 2. 2022   #8
-
0
-

#7 Cassper
V tom případě máš dvě možnosti, naučit se to, nebo si to nechat od někoho za úplatu napsat.

Nahlásit jako SPAM
IP: 46.13.186.–
Cassper
~ Anonymní uživatel
9 příspěvků
1. 2. 2022   #9
-
0
-

A kolik je velika ta uplata? Jsem ochotni zaplatit za Vas cas.

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.45.129.–
Cassper
~ Anonymní uživatel
9 příspěvků
1. 2. 2022   #10
-
0
-

A jak pocitate tu uplatu Podle radku kodu, nebo po casu, nebo nejak jinak.

Dik za vysvetleni

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.45.129.–
Pavel
~ Anonymní uživatel
383 příspěvků
1. 2. 2022   #11
-
0
-

Budeš si muset najít někoho jiného, já domácí úkoly nikomu nepíšu ani za peníze. 

Nahlásit jako SPAM
IP: 46.13.186.–
Cassper
~ Anonymní uživatel
9 příspěvků
1. 2. 2022   #12
-
0
-

Neni to domaci ukol Ja su ze skoli vzpadl vic jak 50 let  :-)

Je nekdo ochotni to udelat z odmenu. Bude toho trochu vic. Pocitam tak do tih nejakej 50 az 100 radku kodu +-

Dik

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.45.129.–
gna
~ Anonymní uživatel
1847 příspěvků
1. 2. 2022   #13
-
0
-

 list má metodu index, která vrátí pozici zadané hodnoty

pozice = [zamichany.index(hodnota) + 1 for hodnota in puvodni]
Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.51.–
gna
~ Anonymní uživatel
1847 příspěvků
1. 2. 2022   #14
-
0
-

Nebo teda varianta asi stravitelnější pro začátečníka:

puvodni = [2,4,3,1]
zamichany = puvodni[:]
random.shuffle(zamichany)

pozice = []
for hodnota in puvodni:
    pozice.append(zamichany.index(hodnota) + 1)

print("puvodni  ", puvodni)
print("zamichany", zamichany)
print("pozice   ", pozice)
Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.51.–
Cassper
~ Anonymní uživatel
9 příspěvků
1. 2. 2022   #15
-
0
-

Funguje to bezvadne.

Pekne dekujem pane gna

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.45.129.–
LOTR9699
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
13. 2. 2022   #16
-
0
-

Ahoj, mám problém s mým programem. Mám barevné kuličky, které jsou rozděleny svisle, ale potřebuju je rozdělit vodorovně. Nevíte někdo, jak mám upravit svůj program?

Program

import tkinter
canvas = tkinter.Canvas()
canvas.pack()

import random

for i in range(400):
    x = random.randint(10,370)
    y = random.randint(10,250)
    if x>=190:
        canvas.create_oval(x,y,x+10,y+10, width = 0, fill = 'red')
    else:
        canvas.create_oval(x,y,x+10,y+10,width = 0, fill = 'blue')

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.240.96.–
peter
~ Anonymní uživatel
3982 příspěvků
13. 2. 2022   #17
-
0
-

Zaloz si tema mimo tohle vlakno.Tvuj dotaz neni srozumitelny. Co znamena rozdelit svisle a vodorovne? Nejake deleni tam dela ten IF a ten to dela podle X>190. Misto X tam chces dat Y?
 

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.84.196.–
Scooby Doo
~ Anonymní uživatel
3 příspěvky
13. 2. 2022   #18
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 77.240.96.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 3 hosté

Podobná vlákna

Prosím o pomoc — založil mergle

Prosim o pomoc — založil bbeni

Prosím o pomoc — založil Jamarson23

Prosím o pomoc!! — založil Michal

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý