Potíže se struct – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Potíže se struct – .NET – Fórum – Programujte.comPotíže se struct – .NET – Fórum – Programujte.com

 

IDKFA
~ Anonymní uživatel
21 příspěvků
20. 2. 2022   #1
-
0
-

Ahoj. Proč mi to háže chybu? 

using FakeItEasy;
using System;
using System.Collections.Generic;
using System.Linq;
using System.Text;
using System.Threading.Tasks;

namespace ConsoleApp3
{
    internal class Program
    {
        static void Main(string[] args)
        { }
            enum Days
        {
            Monday,
            Tuesday,
            Wednesday,
            Thursday,
            Friday,
            Saturday,
            Sunday
        }

        int a = (int)Days.Monday;
        int b = (int)Days.Tuesday;
        Console.WriteLine("Číslo pondělí: {0} a pátku: {1}.", a, b)
        }
    }
Nahlásit jako SPAM
IP: 178.255.168.–
Mutagen
~ Anonymní uživatel
549 příspěvků
20. 2. 2022   #2
-
0
-

Špatná syntaxe,

nevím v čem to píšeš, ale bylo by dobrý si pořídit nějaký editor co umí podtrhávat chyby a zároveň i píše, kde je problém.

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.237.237.–
BDS+3
Věrný člen
20. 2. 2022   #3
-
0
-

#1 IDKFA proč nezačneš první lekcí?

Nahlásit jako SPAM
IP: 185.69.68.–
W10 :)
BDS+3
Věrný člen
20. 2. 2022   #4
-
0
-

#2 Mutagen
nevím v čem to píšeš, ale bylo by dobrý si pořídit nějaký editor co umí podtrhávat chyby a zároveň i píše, kde je problém.

Nejhorší na tom je to, že to píše ve VS 2019 a to mu přesně vypisuje kde je chyba a podtrhává mu to chyby a varování.  

Nahlásit jako SPAM
IP: 185.69.68.–
W10 :)
Mutagen
~ Anonymní uživatel
549 příspěvků
21. 2. 2022   #5
-
0
-

#4 BDS
Jojo mě to nedošlo, že to je náš starý známý Montezo, bo sem viděl nový nickname a normální dotaz, později jich přidal víc a hned bylo jasné o koho jde, i po rozkliknutí nicknamu :D

Nahlásit jako SPAM
IP: 185.138.71.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 8 hostů

Podobná vlákna

Potíže s ItemListener — založil Pelcik

Potíže s podmínkou — založil almashi

Potíže s Random — založil solomon

Potíže s LAN — založil Zahartof

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý