Dvourozměrné pole – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Dvourozměrné pole – .NET – Fórum – Programujte.comDvourozměrné pole – .NET – Fórum – Programujte.com

 

IDKFA
~ Anonymní uživatel
21 příspěvků
20. 2. 2022   #1
-
0
-

Mám mít dvourozměrné pole typu double, založit 10 položek, a postupně vypsat. 

Kde je zrada?

using System;

namespace MyApplication
{
    class Program
    {
        static void Main(string[] args)
        {   
            double[,] array2D = new double[10.0, 10.0] { { 2.5, 2.3 }, { 2.5, 2.3 }, { 2.5, 2.3 }, { 2.5, 2.3 }, { 2.5, 2.3 }, { 2.5, 2.3 }, { 2.5, 2.3 }, { 2.5, 2.3 }, { 2.5, 2.3 }, { 2.5, 2.3 } };

            for (double i = 0; i < array2D.Length; i++)

                Console.WriteLine(array2D[i]);
            Console.ReadKey();
        }
    }
}
Nahlásit jako SPAM
IP: 178.255.168.–
gna
~ Anonymní uživatel
1847 příspěvků
20. 2. 2022   #2
-
0
-

Rozměry pole se nezadávají jakou double. Tj. ne [10.0, 10.0] ale [10, 10]. A pokoušíš se definovat pole 10x10, ale incializuješ ho hodnotami 10x2.

Při přístupu k hodnotám pole se jako indexy také nepoužívají doubly a to pole je přece dvourozměrné. Takže ne [double], ale [int,int].

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.51.–
IDKFA
~ Anonymní uživatel
21 příspěvků
20. 2. 2022   #3
-
0
-

Dostal jsem zadáno double.

"Vytvoř dvourozměrné pole typu double, založit deset položek a postupně vypsat".

Nahlásit jako SPAM
IP: 178.255.168.–
gna
~ Anonymní uživatel
1847 příspěvků
20. 2. 2022   #4
-
0
-

A co ti v tom brání?

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.51.–
IDKFA
~ Anonymní uživatel
21 příspěvků
20. 2. 2022   #5
-
0
-

   


Chyba	CS0266	Typ double nejde implicitně převést na typ int. Existuje explicitní převod. (Nechybí výraz přetypování?)	ConsoleApp3	


Chyba	CS0847	Očekává se inicializátor pole s délkou 10.	ConsoleApp3	


Chyba	CS0022	Špatné číslo indexu uvnitř []; očekává se 2.	ConsoleApp3	


Tyto tři errory mi v tom bráněj.

Nahlásit jako SPAM
IP: 178.255.168.–
gna
~ Anonymní uživatel
1847 příspěvků
20. 2. 2022   #6
-
0
-

Tak to máš veliké štěstí, protože v mojí odpovědi máš jejich řešení.

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.51.–
IDKFA
~ Anonymní uživatel
21 příspěvků
20. 2. 2022   #7
-
0
-

Dobře, a co bys doporučil? 

Mám teď toto:

using System;

namespace MyApplication
{
    class Program
    {
        static void Main(string[] args)
        {   
            int[,] array2D = new int[10.0, 10.0] { { 2.5, 2.3 }, { 2.5, 2.3 }, { 2.5, 2.3 }, { 2.5, 2.3 }, { 2.5, 2.3 }, { 2.5, 2.3 }, { 2.5, 2.3 }, { 2.5, 2.3 }, { 2.5, 2.3 }, { 2.5, 2.3 } };

            for (double i = 0; i < array2D.Length; i++)

                Console.WriteLine(array2D[i]);
            Console.ReadKey();
        }
    }
}
Nahlásit jako SPAM
IP: 178.255.168.–
IDKFA
~ Anonymní uživatel
21 příspěvků
20. 2. 2022   #8
-
0
-

   

using System;
public struct Date
{
    static void Main()
    {
        method();
    }

    public DateTime date;

    public Date(DateTime d)
    {
        date = d;
    }
    public void method()
    {
        Console.WriteLine("Dnešní datum je: " + (date));
        Console.ReadKey();
    }
}


Chyba	CS0120	Pro nestatické pole, metodu nebo vlastnost Date.method() se vyžaduje odkaz na objekt.	ConsoleApp3	
Nahlásit jako SPAM
IP: 178.255.168.–
gna
~ Anonymní uživatel
1847 příspěvků
20. 2. 2022   #9
-
0
-

Není možné, aby ses se za tu dobu, co sem chodíš, nenaučil vůbec nic. Chodíš sem jen trollit. Tak si užij nedělní večer, čau.

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.51.–
20. 2. 2022   #10
-
0
-

Pokud se říká "pole typu" znamená to datový typ prvků v poli. Indexy jsou vždy int. Zkus si to představit jako sirky vyskládané vedel sebe v řádku na stole. Řeknu ti pátou sirku a ty odpočítáš pátou v řadě a dáš mi ji. Jak bys odpočítal sirku která je 1.258e-8 - tá v řadě? A ted si představ třeba řadu skleniček různě naplněných vodou. Taky je pátá v řadě, osmá v řadě .... a při tom ta pátá má třeba čtvrt litru vody a osmá jen trošku na dně.

hu

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:af0:ffe4:85f4:f4f1:c68b:a34e:de41...–
BDS+3
Věrný člen
20. 2. 2022   #11
-
0
-

Jé, Motezo se vrátil..  sice změnil IP adresu, ale furt nic neumí:|

Nahlásit jako SPAM
IP: 185.69.68.–
W10 :)
IDKFA
~ Anonymní uživatel
21 příspěvků
20. 2. 2022   #12
-
0
-

   

using System;

namespace MyApplication
{
    class Program
    {
        static void Main(string[] args)
        {
            double [,] array2D = new double[10, 10] { { 2.5, 2.3 }, { 2.5, 2.3 }, { 2.5, 2.3 }, { 2.5, 2.3 }, { 2.5, 2.3 }, { 2.5, 2.3 }, { 2.5, 2.3 }, { 2.5, 2.3 }, { 2.5, 2.3 }, { 2.5, 2.3 } };

            for (int i = 0; i < array2D.Length; i++)

                Console.WriteLine(array2D[i]);
            Console.ReadKey();
        }
    }
}
Nahlásit jako SPAM
IP: 178.255.168.–
IDKFA
~ Anonymní uživatel
21 příspěvků
20. 2. 2022   #13
-
0
-

Chyba CS0847 Očekává se inicializátor pole s délkou


Chyba CS0022 Špatné číslo indexu uvnitř []; očekává se 2.        

Nahlásit jako SPAM
IP: 178.255.168.–
BDS+3
Věrný člen
20. 2. 2022   #14
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 185.69.68.–
W10 :)
IDKFA
~ Anonymní uživatel
21 příspěvků
20. 2. 2022   #15
-
0
-

   

using System;

namespace MyApplication
{
    class Program
    {
        static void Main(string[] args)
        {
            double[,] array2D = new double[10, 10] { { 2.5, 2.3 }, { 2.5, 2.3 }, { 2.5, 2.3 }, { 2.5, 2.3 }, { 2.5, 2.3 }, { 2.5, 2.3 }, { 2.5, 2.3 }, { 2.5, 2.3 }, { 2.5, 2.3 }, { 2.5, 2.3 } };

            for (int i = 0; i < array2D.Length; i++)

                Console.WriteLine(array2D[i,i]);
            Console.ReadKey();
        }
    }
}

Takže toto? Ale furt to řve:  

Chyba CS0847 Očekává se inicializátor pole s délkou 10. 

Nahlásit jako SPAM
IP: 178.255.168.–
IDKFA
~ Anonymní uživatel
21 příspěvků
20. 2. 2022   #16
-
0
-

   

using System;

namespace MyApplication
{
    class Program
    {
        static void Main(string[] args)
        {
            double[,] array2D = new double[10, 10] { { 2.5, 2.3, 2.8, 8.1, 8.2, 8.3, 5.5, 6.6, 8.9, 2.8 }, { 2.5, 2.3, 2.8, 8.1, 8.2, 8.3, 5.5, 6.6, 8.9, 2.8 }, { 2.5, 2.3, 2.8, 8.1, 8.2, 8.3, 5.5, 6.6, 8.9, 2.8 }, { 2.5, 2.3, 2.8, 8.1, 8.2, 8.3, 5.5, 6.6, 8.9, 2.8 }, { 2.5, 2.3, 2.8, 8.1, 8.2, 8.3, 5.5, 6.6, 8.9, 2.8 }, { 2.5, 2.3, 2.8, 8.1, 8.2, 8.3, 5.5, 6.6, 8.9, 2.8 }, { 2.5, 2.3, 2.8, 8.1, 8.2, 8.3, 5.5, 6.6, 8.9, 2.8 }, { 2.5, 2.3, 2.8, 8.1, 8.2, 8.3, 5.5, 6.6, 8.9, 2.8 }, { 2.5, 2.3, 2.8, 8.1, 8.2, 8.3, 5.5, 6.6, 8.9, 2.8 }, { 2.5, 2.3, 2.8, 8.1, 8.2, 8.3, 5.5, 6.6, 8.9, 2.8 } };

            for (int i = 0; i < array2D.Length; i++)

                Console.WriteLine(array2D[i,i]);
            Console.ReadKey();
        }
    }
}




System.IndexOutOfRangeException: Index je mimo hranice pole.
Nahlásit jako SPAM
IP: 178.255.168.–
BDS+3
Věrný člen
20. 2. 2022   #17
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 185.69.68.–
W10 :)
Mutagen
~ Anonymní uživatel
549 příspěvků
20. 2. 2022   #18
-
0
-

#11 BDS
Nene IP adresu ne, jen nickname :D

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.237.237.–
BDS+3
Věrný člen
20. 2. 2022   #19
-
0
-

#18 Mutagen
pardon, já jsem na to to předtím klepnul a zobrazily se mi jen příspěvky IDKFA, teď už to funguje.

Nicméně mi bylo od prvního dotazu hned jasné kdo se nám to vrátil :) Už mi tu skoro začal chybět :D

Nahlásit jako SPAM
IP: 185.69.68.–
W10 :)
21. 2. 2022   #20
-
0
-

Uvnitř složených závorek (nazveme je vnější) máš složené závorky (nezveme je vnitřní).

Otázka1: kolik čísel je mezi vnitřními závorkami? Myslím tím pár, který tvoří levá a od ní vpravo nejbližší pravá.
Otázka2: kolik čísel tam má být?

hu

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.178.67.–
Jerry
~ Anonymní uživatel
504 příspěvků
21. 2. 2022   #21
-
0
-

hele a napadlo tě někdy použít manuál ???

https://docs.microsoft.com/cs-cz/dotnet/csharp/programming-guide/arrays/multidimensional-arrays

hele a čim se vlastně živíš ? ty seš důchodce ? nebo bezdomovec ? protože touhle rychlostí si jako programátor nevyděláš ani na slanou vodu :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 2a00:1028:83bc:e52a:a53e:7201:4ba6:fb2d...–
Pavel
~ Anonymní uživatel
383 příspěvků
21. 2. 2022   #22
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 46.13.186.–
BDS+3
Věrný člen
21. 2. 2022   #23
-
0
-

#22 Pavel
To je guma, vidím, že mu tam také radí ať začne postupně a ať hledá odpovědi na msdn apd. a on si jede furt svoje. Taky vidím, že ani tam se jim už nechce věřit, že by mohl být někdo takové jelito. Že to musí dělat schválně. Mimochodem, už to zkoušel i na itnetworku, ale tam na něj v podstatě nikdo nereagoval v podstatě jen dostal radu ať čte co mu hlásí VS a že má hledat na netu.

On si snahu představuje takto: sežene někde prasečí hlavu, trochu vercajku a kýbl betonu, vznikne mu zedník a ten mu postaví celou chalupu od střechy dolů a on se bude na diskuzích dotazovat proč mu to nejde, protože podle něj to tímto způsobem jít musí.

Nahlásit jako SPAM
IP: 185.69.68.–
W10 :)
MilanL+1
Grafoman
22. 2. 2022   #24
-
0
-

#16 IDKFA
Totální nepochopení polí.

Pokud vypisuješ pole prvek po prvku je třeba použít 2 cyklů,  to co tam máš ti vypíše vždy jen 1prvek se stejnými indexy v obou rozměrech tzn [0,0] [1,1]...[9,9]

Další věc pro zjednodušení při inicializaci hodnotami v deklaraci, není třeba zadávat rozměry vezmou se z té inicializace,

using System;

namespace MyApplication
{
    class Program
    {
        static void Main(string[] args)
        {
            double[,] array2D = new double[10, 2] { 
		{ 2.5, 2.3 }, { 2.5, 2.3 }, { 2.5, 2.3 }, 
		{ 2.5, 2.3 }, { 2.5, 2.3 }, { 2.5, 2.3 }, 
		{ 2.5, 2.3 }, { 2.5, 2.3 }, { 2.5, 2.3 }, { 2.5, 2.3 } };

//varianta1, když je druhý rozměr malý 
            for (int i = 0; i < array2D.Length; i++) {

                Console.Write(array2D[i,1]);
		Console.Write(" - ");
		Console.Writeline(array2D[i,2]);
	    }
            Console.ReadKey();

//varianta2
            for (int i = 0; i < array2D.Length; i++) {
            	for (int j = 0; j < array2D[i].Length; j++)
		{
			if (j>0) 
				Console.Write(" - ");
                	Console.Write(array2D[i,j]);
		}
		Console.Writeline();
            Console.ReadKey(); 
        }
    }
}

chyba index mimo pole ti říká, že se snažíš získat data která tam nejsou tzn. máš-li pole 10x2, cyklus i od 0 do 9 a výpis pole[i,i] , tak při i>1 pokusu o výpis pole[i,i]  ([2.2] [3,3] ... [9,9] se snažíš o získání položky ve druhém rozměru která tam není.

fungování více rozměrných polí obecně

rozměry pole A B
deklarace:
typ názevpole [,] = new typ[A,B] /případná inizializace, možno naplnit nebo měnit hodnoty později
použití - prvky se získávají indexováním začínajícím od 0 a hodnotu lze získat i přiřadit
typ hodnota = názevpole[0,0] až názevpole[A-1,B-1]
názevpole[0,0] = hodnota

analogicky pak i více rozměrná pole

typ názevpole [,,,,] = new typ[A,B,C,D,E]...
indexování [0 až A-1, 0 až B-1, 0 až C-1, 0 až D-1, 0 až E-1]
 

Nahlásit jako SPAM
IP: 185.112.167.–
BDS+3
Věrný člen
23. 2. 2022   #25
-
0
-

#24 MilanL
Máš tam chyby jako ON! 

//varianta1, když je druhý rozměr malý 
int len = array2D.GetLength(0);
for (int i = 0; i < len; i++)
{
  Console.Write(array2D[i,0]);
  Console.Write(" - ");
  Console.WriteLine(array2D[i,1]);
}

//varianta2, když je druhý rozměr velký
int lenI = array2D.GetLength(0);
int lenJ = array2D.GetLength(1);
for (int i = 0; i < lenI; i++)
{
  for (int j = 0; j < lenJ; j++)
  {
     if (j>0) Console.Write(" - ");
     Console.Write(array2D[i,j]);
  }
  Console.WriteLine();
}
Nahlásit jako SPAM
IP: 94.113.253.–
W10 :)
23. 2. 2022   #26
-
0
-

#24 MilanL
typ názevpole [,]   pozor, tak je to v C/C++. V C# je to typ [,] názevpole. Dále máš chybu v indexech u varianty 1. ( BDS tě opravil)

Chápu, že když vidíš Montezo as IDKFA tak vidíš rudě, ale i tak by stálo za to si to v klidu promyslet a pak i po sobě přečíst.

hu

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.178.67.–
peter
~ Anonymní uživatel
3981 příspěvků
23. 2. 2022   #27
-
0
-

Ony ty anglicke pojmenovani a ceske preklady jsou casto dost nejasne. Slovo pole se v realnem svete nikde jinde nepoziv. Stejne jako shoda podnetu s prisudkem v cestine. O zadnou shodu nejde, jde o propojeni, ze by to melo mit stejne y/i :)

V programovani mas struktury, do kterych muzes ukladat data nejak pojmenovane. Kazda ma nejake vlastnosti. Kazda zabira misto v pameti.

char = 1 (byte)
byte = 1 (byte, pouzivany jako cislo 0-255)
integer = 4 (pouzivany jako cislo +-2.147.483.647)

string = delka(n) + n x typ(char=1) // kdyz chces ulozit string, potrebujes
// vedet, kolik znaku ukladas a pak seznam tech znaku

cislovane_pole = pocet(n) + n x typ(char=1)

U cislovane_pole, typ, muze byt jakakoliv jina struktura, treba take pole.
A to je presne pripad dvourozmerneho pole. Typ muze byt i integer. Typ
muze byt cokoliv.

cislovane_pole = pocet(M) + M x ( pocet(N) + N x typ(char=1) )

A potom je jeste pole s indexy typu string nebo jine.

Cili, dvourozmerne pole je neco jako tabulka v excelu. Muzes ho pouzit pro ukladani souradnic X Y. Nebo seznam knizek s autorem, rok vydani, ... Proste tabulka. Mozna to lepe pochopis pozdeji, az budes resit, jak usporne ulozit data do souboru nebo zacnes pouzivat databaze.

Treba, kdyz ukladas z excelu tabulku do textoveho souboru, tak se pouziva csv format (bunky oddelene carkou - excel pouziva strednik)

jmeno ; prijmeni ; bydliste
tonda ; novak ; ostrava
marek ; eben ; praha

 .

pole[radek 0][sloupec 0] = jmeno
pole[radek 1][sloupec 0] = tonda
str = pole[radek 2][sloupec 2] // praha
str[0] = p // prvni pismeno ze string praha

(ale nevim, jak se to pise v c++, ber to jen jako ukazku, jak funguje struktura pole)

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:258:241e:5f5a:fae2:c2ca...–
peter
~ Anonymní uživatel
3981 příspěvků
23. 2. 2022   #28
-
0
-

   

// declares & initializes string array
String[] s1 = new String[2];

// assign the value 
s1[0] = 10; 
s1[1] = 30;
s1[2] = 20;

// nebo muzes pouzit cyklus

// tady jsou nejake ukazky pro dvourozmerne pole
https://stackoverflow.com/…string-array

// takhle nejak by se asi delala tabulka
//jmeno ; prijmeni ; bydliste
//tonda ; novak ; ostrava
//marek ; eben ; praha

// nejdriv vytvoris strukturu

string[][] Tablero = new string[3][];
for (int i = 0; i < Tablero.GetLength(0); i++)
{
    Tablero[i] = new string[3];
}

// a pak ji muzez naplnit hodnotami

Tablero[0][0] = "jmeno"
Tablero[1][0] = "tonda"

// nebo to udelas cyklem, "vsude" das treba tonda
for (int i = 0; i < Tablero.GetLength(0); i++)
{
for (int j = 0; j < Tablero[i].GetLength(0); j++)
    Tablero[i][j] = "tonda"
}

// ty tam mas totez, jen s double
Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:258:241e:5f5a:fae2:c2ca...–
BDS+3
Věrný člen
23. 2. 2022   #29
-
0
-

#28 peter
myslím, že tvá snaha je zbytečná ON to stejně nepobere, ještě pořád nezvládá ani prvních pět minut výuky programování (ať už je ta výuka začíná čímkoliv)

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.113.253.–
W10 :)
peter
~ Anonymní uživatel
3981 příspěvků
23. 2. 2022   #30
-
0
-

Ono, cist programovaci prirucky neni totez jako mit ucitele.
Jako, vzpominam na sve vlastni zacatky, kdyz nam sice ucitel rekl, jake jsou datove typy a mozna i rikal, jak to funguje. Ale to je vse teorie, nejaky vzdaleny virtualni svet. Lepsi by byl prakticky model ze dreva. Dokud nepracujes primo s pameti a nezacnes premyslet, jakym zpusobem to do ni ulozit, tak ti popis nemusi byt uplne jasny. Proto jsem to zkusil rozepsat. Ono, zrovna c#, pascal a pod neni upne nejka, ja radeji pracuji s javascriptem. Ten znacne zjednodusuje zapis prace s poli. V C jazycich je prave hrozne matouci, ze neco pojmenujes pole a najednou u nej musis jeste definovat, ze je tam jiny datovy typ, integer, string a pod. Ze proste neni jednoznacne receno cislovane pole a to samo pouzije integer jako v pripade javascriptu.
 

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:258:241e:5f5a:fae2:c2ca...–
peter
~ Anonymní uživatel
3981 příspěvků
23. 2. 2022   #31
-
0
-

Myslel jsem tim praci s pameti v assembleru. Tam musis prave resit, jak zapsat string, array a pod pomoci zakladnich instrukci. To jsme delali prave az po pascalu. A najednou to zacalo davat smysl.
A dvourozmerne pole ma nejvetsi vyznam asi u databazi.
 

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:258:241e:5f5a:fae2:c2ca...–
23. 2. 2022   #32
-
0
-

Ono to s tím typem matoucí není. Když tě pošlu do obchodu, taky řeknu basu piv ( dvourozměrné pole typu pivo) nebo basu sodovek (dvourozměrné pole typu sodovka). Jak vypadají datové typy uvnitř některé tutoriály malují názorně.

Jinak jsi napsal podstatnou věc: dokud nezačneš přemýšlet. Stále to vypadá, že nezačal.

Mám z něj pocit, že na programování nemá hlavu. Měl by si přiznat, že k programování nemá vlohy a jít dělat něco jiného, na co vlohy má a třeba i být v tom opravdu dobrý. Prostě každý nemůže dělat cokoliv.

Vzhledem k tomu, že je velice slabý žák, v žádném případě bych mu do toho nemíchal jiné jazyky a pečlivě dbal aby v příspěvcích tady nebyly chyby.

hu

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.178.67.–
peter
~ Anonymní uživatel
3981 příspěvků
23. 2. 2022   #33
-
0
-

Spis mam pocit, ze neni dostatecny zajem, motivace. Mne taky jeden podnikatel rikal, ze se chce naucit php a ani po roce nic, porad chtel neco ode mne. A to sem mu nabizel, ze mu to na notebooku rozchodim.
Otazkou je, zda by nebylo lepsi zamerit sily smerem, ktery mu jde lip.
Nebojim se priznat, ze mi nejde dejepis a pamatovani si slovnikovych veci, kdy ma kdo narozeniny... Neco, co muzu najit googlem nebo v kalendari.
 

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:258:1d58:af43:25b5:2108...–
peter
~ Anonymní uživatel
3981 příspěvků
23. 2. 2022   #34
-
0
-

Zvlast, kdyz jako, programovani je piplacka. Musis poskladat spravne pismenka. Kazda malickost muze zpusobit chybu. A kazda chyba konci vetsinou nefunkcnim programem, na kterem jsi makal treba mesice. Nebo si zakaznik casto navymysli dalsi veci, ktere neni snadne do nejak navrzeneho programu zabudovat.Jsou, zkratka jednodussi zpusoby na vydelani penez.
 

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:258:1d58:af43:25b5:2108...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 4 hosté

Podobná vlákna

C++,Dvourozmerne pole — založil mokvar

Dvourozmerne pole — založil Merik

Dvourozměrné pole — založil Yenkee

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý