Ahoj,
potřebuju zkompilovat knihovnu gd pro perl (starší verze). Cmake mi připravil složku s projekty (Visual Studio 2010). Spustím projekt install z VS a zkouším to zkompilovat a dostávám furt hlášku, že nelze najít nějaký soubor. Ale já prošel všechyn složky a soubory co mě napadly a jsou na místě. A hlavně ten soubor CMakeLists.txt tam skutečně je. C make jsem nakonfiguroval, že binaries mají být v adresáři: "U:/CMake build" asi blbě pojmenované, ale to není problém...
1>------ Rebuild All started: Project: ZERO_CHECK, Configuration: Debug Win32 ------
1> Checking Build System
1> Systém nemůže nalézt uvedenou cestu.
1>C:\Program Files\MSBuild\Microsoft.Cpp\v4.0\Microsoft.CppCommon.targets(151,5): error MSB6006: "cmd.exe" exited with code 3.
2>------ Rebuild All started: Project: gd_programs_lib, Configuration: Debug Win32 ------
2> Building Custom Rule U:/tmp/libgd-master/src/CMakeLists.txt
2> Systém nemůže nalézt uvedenou cestu.
2>C:\Program Files\MSBuild\Microsoft.Cpp\v4.0\Microsoft.CppCommon.targets(151,5): error MSB6006: "cmd.exe" exited with code 3.
3>------ Rebuild All started: Project: gdcmpgif, Configuration: Debug Win32 ------
3> Building Custom Rule U:/tmp/libgd-master/src/CMakeLists.txt
3> Systém nemůže nalézt uvedenou cestu.
3>C:\Program Files\MSBuild\Microsoft.Cpp\v4.0\Microsoft.CppCommon.targets(151,5): error MSB6006: "cmd.exe" exited with code 3.
4>------ Rebuild All started: Project: ALL_BUILD, Configuration: Debug Win32 ------
4> Building Custom Rule U:/tmp/libgd-master/src/CMakeLists.txt
4> Systém nemůže nalézt uvedenou cestu.
4>C:\Program Files\MSBuild\Microsoft.Cpp\v4.0\Microsoft.CppCommon.targets(151,5): error MSB6006: "cmd.exe" exited with code 3.
5>------ Skipped Rebuild All: Project: INSTALL, Configuration: Debug Win32 ------
5>Project not selected to build for this solution configuration
========== Rebuild All: 0 succeeded, 4 failed, 1 skipped ==========