Proč nejde zkompilovat projekt ve Visual Studiu... – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Proč nejde zkompilovat projekt ve Visual Studiu... – C / C++ – Fórum – Programujte.comProč nejde zkompilovat projekt ve Visual Studiu... – C / C++ – Fórum – Programujte.com

oxidián0
Grafoman
24. 10. 2022   #1
-
0
-

Ahoj,

potřebuju zkompilovat knihovnu gd pro perl (starší verze). Cmake mi připravil složku s projekty (Visual Studio 2010). Spustím projekt install z VS a zkouším to zkompilovat a dostávám furt hlášku, že nelze najít nějaký soubor. Ale já prošel všechyn složky a soubory co mě napadly a jsou na místě. A hlavně ten soubor CMakeLists.txt tam skutečně je. C make jsem nakonfiguroval, že binaries mají být v adresáři: "U:/CMake build" asi blbě pojmenované, ale to není problém...

1>------ Rebuild All started: Project: ZERO_CHECK, Configuration: Debug Win32 ------
1>  Checking Build System
1>  Systém nemůže nalézt uvedenou cestu.
1>C:\Program Files\MSBuild\Microsoft.Cpp\v4.0\Microsoft.CppCommon.targets(151,5): error MSB6006: "cmd.exe" exited with code 3.
2>------ Rebuild All started: Project: gd_programs_lib, Configuration: Debug Win32 ------
2>  Building Custom Rule U:/tmp/libgd-master/src/CMakeLists.txt
2>  Systém nemůže nalézt uvedenou cestu.
2>C:\Program Files\MSBuild\Microsoft.Cpp\v4.0\Microsoft.CppCommon.targets(151,5): error MSB6006: "cmd.exe" exited with code 3.
3>------ Rebuild All started: Project: gdcmpgif, Configuration: Debug Win32 ------
3>  Building Custom Rule U:/tmp/libgd-master/src/CMakeLists.txt
3>  Systém nemůže nalézt uvedenou cestu.
3>C:\Program Files\MSBuild\Microsoft.Cpp\v4.0\Microsoft.CppCommon.targets(151,5): error MSB6006: "cmd.exe" exited with code 3.
4>------ Rebuild All started: Project: ALL_BUILD, Configuration: Debug Win32 ------
4>  Building Custom Rule U:/tmp/libgd-master/src/CMakeLists.txt
4>  Systém nemůže nalézt uvedenou cestu.
4>C:\Program Files\MSBuild\Microsoft.Cpp\v4.0\Microsoft.CppCommon.targets(151,5): error MSB6006: "cmd.exe" exited with code 3.
5>------ Skipped Rebuild All: Project: INSTALL, Configuration: Debug Win32 ------
5>Project not selected to build for this solution configuration
========== Rebuild All: 0 succeeded, 4 failed, 1 skipped ==========

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.113.174.–
gna
~ Anonymní uživatel
1891 příspěvků
24. 10. 2022   #2
-
0
-

Někde v nastavení buildu je volba úrovně logování. Zkus dát co nejvyšší a třeba pak půjde vidět, co konkrétně tomu chybí.

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.51.–
oxidián0
Grafoman
24. 10. 2022   #3
-
0
-

V té složce CMake Build  mám více souborů

https://ibb.co/4jzrSqV

Nicméně se mi povedlo na jiném systému nainstalovat Perl s knihovnou GD, takže tohle už kompilovat nemusím.

Nahlásit jako SPAM
oxidián0
Grafoman
24. 10. 2022   #4
-
0
-

Debug level normal.

1>------ Build started: Project: ZERO_CHECK, Configuration: Debug Win32 ------
1>Build started 24.10.2022 21:59:41.
1>InitializeBuildStatus:
1>  Touching "Win32\Debug\ZERO_CHECK\ZERO_CHECK.unsuccessfulbuild".
1>CustomBuild:
1>  Checking Build System
1>  Systém nemůže nalézt uvedenou cestu.
1>C:\Program Files\MSBuild\Microsoft.Cpp\v4.0\Microsoft.CppCommon.targets(151,5): error MSB6006: "cmd.exe" exited with code 3.
1>
1>Build FAILED.

Nahlásit jako SPAM
25. 10. 2022   #5
-
0
-

Nemůže najít uvedenou cestu a píše jakou. Existuje ten soubor? Máš oprávnění ke složce, souboru?

hu

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.178.67.–
oxidián0
Grafoman
25. 10. 2022   #6
-
0
-

Ta uvedená cesta tam je. Ale já jsem už nainstaloval Perl i s GD na jiném systému, takže to už nemusím kompilovat.

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.113.187.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.

Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 49 hostů

Moderátoři diskuze

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý